Pravastatin

alk. 58,35 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Pravastatin

Kuvaus

Mikä on pravastatiini?

Pravastatiini on lääke, jota käytetään veren kolesterolipitoisuuden alentamiseen ja ateroskleroosin vähentämiseen. Tämä lääke sisältää vaikuttavana aineena pravastatiinia, statiinia, joka estää HMG-CoA-reduktaasientsyymin toimintaa. Voit ostaa pravastatiinia tabletteina, jotka sisältävät 10, 20 tai 40 mg pravastatiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä kolesterolin alentamiseen. Tämä lääke vähentää myös ateroskleroosia. Käytä tätä lääkettä, jos sinulla on korkea kolesteroli tai sydän- ja verisuonitauti tai jos sinulla on suurentunut riski sairastua siihen (diabetes, korkea verenpaine). Kolesterolipitoisuutesi voi olla liian korkea elintavoistasi johtuen: liian vähäinen liikunta, rasvainen ruoka, runsas alkoholinkäyttö, tupakointi…. Tila voi olla myös perinnöllinen ja riippumaton elämäntavoistasi. Korkeat veren rasva-arvot voivat johtaa sydän- ja verisuonitauteihin. Siksi tämän tilan hoito on erittäin tärkeää.

Miten Pravastatin toimii?

Ohutsuoli imee kolesterolia ruoasta. Kuitenkin elimistömme HMG-CoA-reduktaasientsyymi, jota maksa tuottaa, varmistaa myös kolesterolin tuotannon elimistössä. Pravastatiini estää tätä entsyymiä. Tämä johtaa siihen, että kolesterolia tuotetaan vähemmän ja sydän- ja verisuonitautien riski pienenee.

Ohjeet

  • Antotapa: illalla, jolloin lääkitys tehoaa parhaiten.
  • Aloitus: 1 tabletti päivässä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Pravastatiini alentaa tehokkaasti veren kolesterolipitoisuutta. Kun tätä lääkettä on otettu 1-4 viikon ajan, veren rasva-arvojen muutos voidaan mitata.

Tärkeää: Yritä ensin sopeuttaa elämäntapasi. Harrasta riittävästi liikuntaa ja varmista, että ruokavaliosi on mukautettu (vähemmän rasvaista ruokaa, alkoholia ja tupakointia). Jos tämä ei auta tai on riittämätöntä, voit käyttää pravastatiinia.

Päivittäinen käyttö on tärkeää. Jos otat pravastatiinia päivittäin, sydänkohtauksen tai aivohalvauksen riski on pienempi.

Mahdollisia haittavaikutuksia aluksi: ruoansulatuskanavan häiriöt, päänsärky, huimaus, väsymys ja unettomuus. Myös lihaskipuja voi esiintyä. Nämä haittavaikutukset häviävät muutaman päivän kuluttua.

Älä käytä pravastatiinia, jos olet raskaana.

Osta Pravastatin

Haluatko ostaa Pravastatinia verkossa? Voit tehdä sen täällä ilman reseptiä! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT