Pantoprazole

alk. 71,59 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä on pantopratsoli?

Pantopratsoli on lääke, jota käytetään vähentämään mahahappoa esimerkiksi närästyksen tai haavaumien yhteydessä. Voit ostaa Pantopratsolia 20 mg:n annoksina, jotka ovat saatavilla täältä, ja 40 mg:n annoksina, jotka ovat saatavilla vain reseptillä.

Mihin Pantopratsolia käytetään?

Pantopratsolia käytetään vähentämään mahahappoa tietyissä vatsaongelmissa. Saatat esimerkiksi kärsiä närästyksestä. Rintakehässä tuntuu polttava tunne, suussa on epämiellyttävä maku ja joskus jopa nielemisvaikeuksia. Mahahappo virtaa mahalaukusta takaisin ruokatorveen. Tämä voi johtua siitä, että ruokatorvi ei toimi kunnolla, tai siitä, että vatsaan kohdistuu painetta. Pantopratsoli vähentää mahahapon määrää, mikä tarkoittaa myös sitä, että röyhtäilyä esiintyy vähemmän. Voit ottaa tätä lääkettä myös haavaumiin ja suolistohaavaumiin. Kärsit usein tuskallisesta kivusta vatsan yläosassa, erityisesti öisin tai heti aterioiden jälkeen. Tämä johtuu siitä, että mahalaukun limakalvo on vaurioitunut ja mahahappo voi hyökätä mahalaukun seinämään. Tässä tapauksessa voit myös ottaa pantopratsolia mahahapon määrän vähentämiseksi. Lopuksi tämä lääke voi auttaa Zollinger-Ellisonin oireyhtymässä. Harvinainen tila, jossa vatsa tuottaa liikaa mahahappoa.

Miten pantopratsoli toimii?

Pantopratsoli vähentää vatsahappoa, jolloin refluksitautia sairastavilla on vähemmän röyhtäilyä. Jos sinulla on mahahaava, vatsan limakalvo on vaurioitunut. Pantopratsoli vähentää mahahapon määrää ja antaa vatsalle aikaa palautua. Epämukavuus vähenee muutamassa päivässä. Haavan täydellinen paraneminen voi kuitenkin kestää 4-8 viikkoa. Ota pantopratsolia niin kauan kuin on tarpeen. Joskus sinun on ehkä otettava tätä lääkettä pidemmän aikaa, jotta vatsavaivat eivät uusiutuisi. Keskustele tästä aina lääkärisi kanssa.

Kuinka ottaa

Ota tabletit kokonaisina pienen vesimäärän kanssa pureskelematta.

Kuinka tehokas Pantoprazole on?

Pantopratsoli lievittää tehokkaasti vatsavaivoja. Tämä lääke vähentää mahahapon määrää, joten närästys vähenee ja haavaumat ja suolihaavat paranevat nopeammin. Huomaat vaikutukset muutaman päivän kuluttua. Huomaa, että haavan paraneminen voi kestää 4-8 viikkoa. Käytä lääkettä vain määrätyn ajan. Huomaa, että tällä lääkkeellä on monia yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Jos ostat tätä lääkettä ilman reseptiä, kysy aina lääkäriltäsi, voitko käyttää tätä lääkettä yhdessä muiden lääkkeiden kanssa.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT