Orlistaatti

alk. 79,50 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Orlistat
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Orlistaatti?

Orlistaatti on laihdutuslääke lihaville potilaille. Voit ostaa lääkettä 60 ja 120 mg:n kapseleina. 60 mg:n kapseleiden tuotenimi on Alli.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Orlistatia laihduttaaksesi. Tämä tuote saa kehosi imemään vähemmän rasvaa ruoasta. Jos painoindeksisi (BMI) on yli 30, olet ylipainoinen. Tämän jälkeen voit laihtua tämän lääkkeen, mukautetun ruokavalion ja riittävän liikunnan avulla. Nämä kaksi jälkimmäistä asiaa ovat välttämättömiä, koska lihavuus johtuu usein runsasrasvaisen ruokavalion ja riittämättömän liikunnan yhdistelmästä.

Miten Orlistaatti toimii?

Aterian jälkeen vatsassa alkaa toimia lipaaseiksi kutsuttuja entsyymejä, jotka imevät ruoan rasvat ja muuttavat ne energiaksi. Orlistaatti vaikuttaa näiden entsyymien toimintaan. Tämä johtaa siihen, että ravinnosta imeytyy vähemmän rasvaa, joka varastoituu elimistöön. Tämä johtaa laihtumiseen. Ylimääräinen rasva poistuu kehosta ulosteiden kautta.

Ohjeet

  • Ota 1 kapseli 3 kertaa päivässä jokaisen aterian yhteydessä. Myös tämä on sallittua enintään tunti aterian jälkeen.
  • Niele veden kanssa pureskelematta.

Huomautus: Jos jätät aterian väliin, älä ota kapselia. Tämä tuote toimii vain silloin, kun ruoka on sulatettu, eli aterian aikana.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Orlistaatti on tehokas lihavuuden hoidossa ja auttaa sinua laihtumaan. Huomaa: Orlistaatti toimii tehokkaasti vain yhdessä oikean ruokavalion ja riittävän liikunnan kanssa. Tällä yhdistelmällä voit menettää noin 10 prosenttia kehon painosta Orlistatilla.

Orlistaatti toimii vain ruoansulatuksen aikana. Ota tämä lääke aterian yhteydessä. Jos jätät aterian väliin ja otat tätä lääkettä, se ei toimi ja voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Tämän lääkkeen ja alkoholin yhdistäminen on mahdollista. Älä ota raskauden tai imetyksen aikana.

Orlistaatin mahdolliset haittavaikutukset: vatsakipu, turvotus, rasvaiset tai rasvaiset ulosteet, matala verensokeri, päänsärky, väsymys, turvotus, lisääntynyt suolen tarve….. Kaikki haittavaikutukset on lueteltu pakkausselosteessa.

Osta Orlistaatti

Jos et halua ostaa tätä lääkettä lääkäriltäsi ja apteekista, voit ostaa Orlistat-valmistetta meiltä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT