Oracea

alk. 85,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Oracea?

Oracea on antibiootti, joka taistelee bakteereja vastaan. Sitä käytetään pääasiassa kroonisiin ihosairauksiin, kuten ruusufinniin. Vaikuttava aine, doksisykliini, tappaa bakteerit. Voit ostaa tätä lääkettä kapseleina, jotka sisältävät 40 mg doksisykliiniä kapselia kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Oraceaa kroonisten iho-ongelmien hoitoon. Tähän voi kuulua myös ruusufinni. Tämä on ihosairaus, joka esiintyy pääasiassa kasvoilla. Joskus tila on aktiivinen, joskus se on poissa jonkin aikaa. Huomaat seuraavat oireet: kasvojen ihon paksuuntuminen, näkyvät verisuonet ihon alla, ihon punoitus ja punoitus. Joskus esiintyy myös papuloita ja näppylöitä. Tämä sairaus koskee pääasiassa yli 30-vuotiaita.

Rosacean syytä ei vielä tunneta. Lääkärit epäilevät, että bakteerit ja peptidit aiheuttavat tulehdusreaktion tiettyihin ärsykkeisiin. Näitä ärsykkeitä ovat: alkoholi, stressi, UV-säteily, maitotuotteet, kofeiini, erittäin mausteinen ruoka …

Miten Oracea toimii?

Rosacean tarkkaa alkuperää ei tiedetä. Siksi on myös vaikea tietää, miten tietty lääke toimii ja auttaa. Lääkärit epäilevät, että doksisykliini vähentää näppylöiden muodostumista ja estää siten haitallisten bakteerien leviämisen.

Ohjeet

  • Ota 1 kapseli aamulla lasillisen veden kanssa.
  • Ei saa yhdistää maitotuotteiden tai kalsiumia sisältävien elintarvikkeiden kanssa.
  • Vältä altistumista voimakkaalle auringonvalolle tai pitkäaikaista altistumista auringonvalolle.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Oracea on tehokas kroonisten iho-ongelmien hoidossa. Tätä lääkettä käytetään usein rosacean hoitoon.

Ruusufinnin uskotaan käynnistyvän tietyistä ärsykkeistä (alkoholi, kofeiini, mausteinen ruoka…). Voit yrittää välttää näitä ärsykkeitä, mutta se ei aina ole mahdollista. Jos oireet ovat vakavia ja usein esiintyviä, voit kokeilla tämän tuotteen käyttöä.

Huomautus: Maitotuotteet ja runsaasti kalsiumia sisältävät elintarvikkeet heikentävät tämän lääkkeen tehoa. Odota siksi 2-3 tuntia sen ottamisen jälkeen, ennen kuin syöt näitä ruokia.

Mahdolliset haittavaikutukset: nenä- ja kurkkukipu, poskiontelotulehdus, sieni-infektiot, selkäkipu, suun kuivuminen, ripuli, ylävatsakipu, ahdistus … Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta Oracea

Osta Oracea ilman reseptiä? Meiltä voit turvallisesti tilata tämän lääkityksen verkossa ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT