Omeprazol

alk. 58,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Omeprazole
Osasto:

Kuvaus

Mitä omepratsoli on?

Omepratsoli on mahahapon estäjä (protonipumpun estäjä). Tämä estäjä vähentää mahahapon tuotantoa. Omepratsolia on saatavana kapseleina ja tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Omepratsolia määrätään, jos sinulla on vatsaongelmia (kuten närästystä) ja/tai haavaumia ja haavoja pohjukaissuolessa. Voit käyttää tätä lääkettä myös Zollinger-Ellisonin oireyhtymään. Lisäksi voit käyttää omepratsolia vatsan suojaamiseen yhdessä tulehduskipulääkkeiden ja lisämunuaishormonien kanssa.

Miten tämä lääke toimii?

Hoidon kesto määräytyy lääkärisi mukaan. Mahahaava tai pohjukaissuolihaava voi parantua 4-8 viikossa. Lääkäri voi kuitenkin pidentää hoitoa estääkseen haavauman uusiutumisen. Jos sinulla on Zollinger-Ellisonin oireyhtymä, lääkäri määrää yleensä hyvin pitkän hoitojakson. Ota tabletteja ja kapseleita seuraavasti:

Tabletit: ota tabletit yllättäen. Jos tämä ei onnistu, liuota tabletti veteen. Tämän jälkeen tabletti hajoaa pieneksi rakeeksi. On tärkeää juoda kaikki rakeet.

Kapselit: Ota kapselit myös pureskelematta. Etkö voi tehdä tätä? Avaa sitten kapseli ja ota rakeet veden, jogurtin tai hedelmämehun kanssa. Varo puremasta jyviä irti. Tämä hajottaa suojakuoren ja vapauttaa lääkkeen mahalaukkuun suoliston sijasta. Tämä on vähemmän tehokasta.

Voit valita, milloin haluat ottaa lääkkeen. On kuitenkin suositeltavaa valita kiinteä aika, jotta annos ei unohtuisi. Jos otat lääkkeen kerran päivässä, se on parasta ottaa aamulla. Jos otat sitä kahdesti päivässä, ota se aamulla ja illalla.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämä lääke on erittäin tehokas närästyksen hoidossa. Kun käytät tätä lääkettä, saatat kokea epämukavuutta vatsassa ja suolistossa, kuten ripulia, sivupuremia….. Tämän lääkkeen käytön yhteydessä voi esiintyä myös päänsärkyä. Poikkeustapauksissa voi esiintyä huimausta, hikoilua, kutinaa, hengenahdistusta tai psyykkisiä oireita (masennusta, sekavuutta…). Voit myös kokea tinnitusta tai näön hämärtymistä.

Voit käyttää lääkettä, jos olet raskaana tai imetät.

Älä käytä sitä, jos sinulla on vaikea maksakirroosi tai yhdessä alkoholin kanssa. Omepratsolilla on yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa.

Älä käytä sitä yhdessä seuraavien lääkkeiden kanssa: klopidogreeli, antikoagulantit (asenokumaroli ja fenprokumoni), mäkikuisma, klotsapiini, ulipristaali (jälkiehkäisypilleri). Älä myöskään käytä yhdessä itrakonatsolitablettien, posakonatsoli-liuoksen, ketokonatsolitablettien, fenytoiinin (epilepsialääkitys), kefuroksiimin (antibiootit), rifampisiinin kanssa.

Omepratsoli voi myös parantaa tai kumota seuraavia syöpään käytettäviä lääkkeitä: metotreksaatti, bosutinibi, ceritinibi, dasatinibi, erlotinibi, pazopanibi….. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta omepratsolia

Meiltä voit turvallisesti ja laillisesti ostaa Omeprazole (10mg/20mg/40mg) verkossa ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT