Nystan

74,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Nystan?

Nystan on sienitautien torjunta-aine. Se torjuu candida-hiivaa ja muita sieniä ja hiivoja. Se otetaan suun kautta siirappina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Nystania käytetään vatsan ja suoliston sieni- ja hiivasieni-infektioiden sekä sammasrokon (Candida-hiivan aiheuttama suun, kurkun ja ruokatorven infektio) hoitoon.
Nystan taistelee Candida-hiivaa vastaan. Tämä on hiiva, joka elää iholla ja limakalvoilla. Ihmiset, joilla on heikentynyt immuniteetti, antavat hiivan kasvaa ja aiheuttaa vakavan infektion.

Miten tämä lääke toimii?

Yritä jakaa annokset mahdollisimman pitkälle päivään ja ota ne aterioiden jälkeen. On myös hyvä idea ottaa yksi annos ennen nukkumaanmenoa. Ota lääke kokonaan!

Lohdutus: tämä tila paranee yleensä itsestään. Mutta jos infektio on laaja, voit käyttää Nystania. Tämä lääke tappaa Candida-hiivasienen. Se vaatii 1-2 viikon kurssin. Levitä yksi annos suun molemmille puolille. Pidä sitä suussa muutaman minuutin ajan ja nielaise sitten neste. Älä huuhtele suuta välittömästi vedellä. Tämä vähentää vaikutusta.
Ruoansulatuskanavan infektiot: voit niellä juoman heti, eikä sitä tarvitse laittaa ensin suuhun. Ravista juomaa ennen käyttöä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Nystan on erittäin tehokas lääke, jota käytetään sieni- ja hiivatulehdusten hoitoon. On tärkeää suorittaa kurssi 1-2 viikossa. Et ehkä enää huomaa mitään infektion oireita, mutta kehossasi voi edelleen olla hometta ja hiivaa.

Voit käyttää tätä lääkettä turvallisesti, jos olet raskaana tai haluat tulla raskaaksi. On myös mahdollista imettää, kun käytät tätä lääkettä. Saat ajaa autoa ja juoda alkoholia. Nystanilla ei ole yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Siksi voit turvallisesti yhdistää tämän lääkkeen muiden lääkkeiden kanssa.

Saatat saada ruoansulatuskanavan oireita tämän lääkkeen käytön aikana. Saatat voida pahoin, oksentaa tai saada ripulia. Tämä menee ohi itsestään, eikä sinun tarvitse ryhtyä muihin toimenpiteisiin. Harvinaisissa tapauksissa saatat olla lääkkeelle yliherkkä ja saada ihottumaa, punoitusta ja kutinaa.

Osta Nystan

Haluatko ostaa Nystania verkossa ilman reseptiä? Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

fat_product_tablets]