NuvaRing

106,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on NuvaRing?

Se on pehmeä, joustava kumirengas, joka työnnetään emättimeen estämään ei-toivottuja raskauksia. NuvaRing on suunniteltu niin, että et tunne sitä, eikä sitä voi helposti poistaa. NuvaRingin avulla on mahdollista urheilla ja uida ongelmitta. Se on kuukausittainen ehkäisymenetelmä, ja juuri se tekee siitä niin suositun. Naisten ei tarvitse huolehtia ehkäisyvälineistään päivittäin. He säilyttävät täyden hallinnan ja voivat jopa lykätä tai ohittaa kuukautisiaan tämän ehkäisyrenkaan avulla.

Mihin tätä sormusta käytetään?

NuvaRingiä käytetään ehkäisyvälineenä ei-toivottujen raskauksien ehkäisemiseksi.

Miten NuvaRing toimii?

NuvaRing sisältää kahta hormonia, etonogestreelia ja etinyyliestradiolia. Nämä kaksi ainetta pääsevät verenkiertoon emättimen kautta. Tämän etuna, jota ei pidä aliarvioida, on se, että hormonaaliset vaihtelut eivät vaikuta kehoosi. Ehkäisyrengas sisältää pienimmän määrän estrogeenia, naisen sukupuolihormonia. Jos lopetat renkaan käytön, voit tulla heti raskaaksi. NuvaRing suojaa sinua ei-toivotulta raskaudelta samalla tavalla kuin suosittu ehkäisypilleri.

Aseta rengas emättimeen ja käytä sitä kolmen peräkkäisen viikon ajan. Tänä aikana rengas vapauttaa jatkuvasti pienen määrän näitä hormoneja kehoosi. Tämä annos riittää viivästyttämään ovulaatiota. Näiden kolmen viikon jälkeen NuvaRing on poistettava emättimestä eikä rengasta saa käyttää viikon tai enintään seitsemän päivän ajan. Näiden seitsemän päivän aikana ilman rengasta sinulla on kuukautiset.

NuvaRing on helppo asettaa ja poistaa. Se tehdään samalla tavalla kuin tamponin kanssa. Nuva-renkaat asetetaan käsin tai mukana toimitetulla laitteella. Rengas mukautuu helposti vartalon muotoon, joten ongelmia ei juurikaan ole, jos ollenkaan. Aseta uusi rengas joka kuukausi. Teet tämän aina, kun vietät viikon loppuun ilman sormusta. NuvaRing suojaa raskaudelta yhden kuukauden ajan. Jopa silloin, kun et käytä sormusta, olet suojassa ei-toivotulta raskaudelta.

Kuinka tehokas tämä rengas on?

Jos käytät ehkäisyrengasta oikein, se on yhtä tehokas ja turvallinen kuin mikä tahansa muu menetelmä ei-toivottujen raskauksien ehkäisemiseksi. Laajamittaisten tutkimusten tulokset osoittavat, että yhdeksän sadasta naisesta tulee vuosittain raskaaksi, kun he käyttävät sormusta. Muista, että mikään ehkäisymenetelmä ei ole 100-prosenttisen turvallinen. Mäkikuisman ja tiettyjen lääkkeiden käyttö voi häiritä renkaan toimintaa.

Osta NuvaRing

NuvaRingiä voi ostaa täältä ilman lääkärin reseptiä. Voit ostaa näitä ehkäisyrenkaita helposti, turvallisesti ja laillisesti verkosta täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö tuotteen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää tuotteen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT