Noretisteroni

58,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mikä on noretisteroni?

Noretisteroni on naispuolinen sukupuolihormoni, jolla on samanlainen vaikutus kuin luonnollisella progesteronilla. Se on siis progestogeenihormoni. Tämä on tärkeä hormoni hedelmällisyyskierrossa. Voit ostaa noretisteronia lääkärin reseptillä.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Noretisteronia määrätään epänormaalin emätinverenvuodon, häiriintyneiden kuukautiskiertojen, endometrioosin (kohdun limakalvon kasvaimet) ja vaihdevuosioireiden hoitoon. Tämä hormoni voi myös auttaa naisia, jotka haluavat viivästyttää kuukautiskiertoaan.

Miten noretisteroni toimii?

Se, kuinka kauan ja kuinka paljon otat hormonia, riippuu siitä, mihin sairauteen otat hormonia. Jos käytät sitä jatkuvasti, ota yksi tai kaksi annosta päivässä. On olemassa myös syklinen käyttö, jolloin otat yhden tai useamman annoksen päivässä tietyn kuukautiskierron ajan. Kuukautisten ensimmäinen päivä on siis päivä 1.

Tässä muutamia esimerkkejä. Lääkäri tekee lopullisen päätöksen siitä, milloin ja kuinka monta annosta otat. Sinä päätät, milloin otat annokset. On kuitenkin parasta valita tähän kiinteä aika, jotta et unohda sitä. Voit ostaa ja käyttää noretisteronia seuraavissa olosuhteissa/tiloissa:

  • Myöhästyneet kuukautiset: aloitat sen ottamisen 3 päivää ennen odotettuja kuukautisia.
  • enintään 14 päivää ennen odotettuja kuukautisia.
  • kuukautiskrampit: 14. päivästä 25. päivään asti.
  • Vaihdevuosioireet: jatkuva päivittäinen käyttö (yhdessä estrogeenin kanssa).
  • Endometrioosi: jatkuva päivittäinen käyttö

Voit lopettaa hoidon milloin tahansa lääkärisi kanssa neuvoteltuasi. Jos lopetat sen käytön, sinulla on vieroitusverenvuoto muutaman päivän kuluttua. Tämä on samanlaista kuin kuukautiset. On kuitenkin mahdollista, että kuukautisia ei tule vähään aikaan. Tämä on todennäköisempää, jos olet käyttänyt hormonia useita kuukausia.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Noretisteroni tehoaa kohdassa ”Mihin tätä lääkettä käytetään?” lueteltuihin ongelmiin. Jos käytät tätä hormonia, sinulla voi olla ruoansulatuskanavan ongelmia, päänsärkyä tai rintojen arkuutta. Ota yhteys lääkäriin, jos oireesi ovat vakavia tai jos ne eivät ole parantuneet 3 kuukauden kuluttua. Norethisteronilla ei ole yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Voit siis käyttää sitä yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Älä kuitenkaan käytä hormonia, jos olet raskaana tai haluat tulla raskaaksi. Tämä on haitallista syntymättömälle lapselle. Jos haluat antaa rintamaitoa, sinun on odotettava 6 viikkoa, kunnes olet varma, että tuotat riittävästi maitoa. Tämä hormoni voi kuitenkin häiritä rintamaidon tuotantoa.

Ostaminen Norethisterone

Voit ostaa Norethisterone verkossa osoitteessa Hyvanolonapteekki.fi! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT