Nasonex

62,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä Nasonex on?

Nasonex on mometasonia sisältävä nenäsumute. Tämä on kortikosteroidi (lisämunuaiskuoren hormoni), joka estää tulehdusta nenässä. Voit ostaa tätä lääkettä nenäsuihkeissa, jotka sisältävät 50 mikrogrammaa mometasonia suihkeessa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Nasonexia käytetään nenän limakalvon tulehduksen torjuntaan. Nämä limakalvot voivat tulehtua allergisessa nuhassa. Saatat olla allerginen tietyille ärsyttäville aineille, kuten siitepölylle, eläinten karvoille ja pölypunkille. Kehosi ylireagoi tähän tulehdusreaktiolla. Nenän limakalvot turpoavat, ja sinulla on aivastelua, tukkoinen nenä, vuotava nenä, ärtyneet silmät, kurkku ja nenä. Allerginen nuha voi kehittyä nenän polyypeiksi limakalvojen pitkittyneen tulehduksen jälkeen. Nenän limakalvolla on pieniä turvotuksia.

Miten Nasonex toimii?

Mometasoni varmistaa, että elimistö ei reagoi tiettyihin ärsykkeisiin (ks. edellä) tulehdusreaktiolla. Tämä tarkoittaa sitä, että nenän limakalvo ei tulehdu eikä sinulla ole (enää) lisäoireita. Hengitystiet avautuvat uudelleen, ja voit hengittää kunnolla nenän kautta.

Hakemus

  • Käytä Nasonexia kerran päivässä kahdesti molempiin sieraimiin. Jos oireet alkavat lievittyä, voit jatkaa suihkuttamista kerran päivässä, mutta vain kerran eikä kahdesti molempiin sieraimiin.
  • Ravista suihketta hyvin (10 sekuntia) ennen käyttöä.
  • Muista aina ruiskuttaa ruisku poispäin nenän keskeltä. Taivuta päätäsi samalla hieman eteenpäin.
  • Hengitä sisään nenän kautta ja sitten ulos suun kautta.
  • Käytä Nasonexia aina samaan aikaan joka päivä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Nasonex on tehokas nenän limakalvotulehduksen hoidossa. Näin voi olla esimerkiksi (allergisessa) nuhassa, nenän polyypeissä ja heinänuhassa. Vaikutuksen havaitseminen voi kestää jopa viikon. Älä siis lopeta hoitoa vain siksi, ettet aluksi huomaa parannusta. Kuukauden kuluessa vaikutus saattaa vielä parantua.
Allergisen nuhan hoito on tärkeää, koska se voi aiheuttaa nenän polyyppejä tai poskiontelotulehduksia.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, aivastelu, kaihi, glaukooma, maku- tai hajuaistin muutokset.

Osta Nasonex

Voit ostaa Nasonexia verkossa ilman reseptiä täältä. Et tarvitse lääkärin reseptiä ostaaksesi tätä nenäsumutetta meiltä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT