Mysimba

alk. 245,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Naltrexon / Bupropion
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Mysimba?

Mysimba on lihavuuden hoitoon tarkoitettu laihdutuspilleri, jonka vaikuttavat aineet ovat bupropioni ja naltreksoni. Saatavana tabletteina, joissa on 8 mg naltreksonia ja 90 mg bupropionia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Mysimbaa ylipainon vähentämiseen, jos liikunta tai ruokavalio ei auta tarpeeksi. On kuitenkin tärkeää, että jatkat liikuntaa ja tarkkailet ruokavaliota tämän lääkkeen käytön aikana. Jos painoindeksisi on yli 25, sinua pidetään ylipainoisena. Yli 30 on liikalihavuutta. Voit laskea BMI:n seuraavan kaavan avulla: paino (kg) / (pituus (m) x korkeus (m)).

Miten Mysimba toimii?

Dopamiini lisää ruokahalua, koska se palkitsee syömisen onnellisuuden tunteella. Bupropioni vähentää dopamiinin toimintaa, mikä vähentää myös ruokahalua. Naltreksoni vaikuttaa myös aivoihin ja vähentää ruoan himoa.

Ohjeet

Viikko 1: 1 tabletti päivässä (aamulla).
Viikko 2: 2 tablettia päivässä (aamulla ja illalla).
Viikko 3: 2 tablettia aamulla ja 1 tabletti illalla.
Viikko 4: 2 tablettia aamulla ja 2 tablettia illalla.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Monet ihmiset ovat ylipainoisia. Yli puolet Alankomaiden väestöstä on ylipainoisia, enemmän naisia kuin miehiä. Ylipaino voi johtaa moniin kroonisiin sairauksiin, kuten tyypin 2 diabetekseen, syöpään sekä lihas- ja nivelkipuihin. Siksi on tärkeää, ettei tätä tilaa jätetä hoitamatta. Jos liikunta ja ruokavalion muuttaminen eivät auta riittävästi, voit käyttää tätä lääkettä. Vain sillä edellytyksellä, että jatkat liikuntaa ja ruokavalion muuttamista lääkkeen käytön aikana. Muuten lääkkeellä ei ole riittävää vaikutusta.

Yhdysvalloissa tämä lääke näyttää olevan tehokas, sillä siellä testatut henkilöt menettivät 5 % ruumiinpainostaan 13 kuukaudessa.

Jos käytät tätä lääkettä, saatat kokea unihäiriöitä, pahoinvointia, oksentelua, vatsakipuja ja ahdistuskohtauksia. Sinua voi myös huimata, sinulla voi olla ripulia, hammassärkyä…. tai hammassärkyä.

Huomautus: Älä käytä, jos sinulla on korkea verenpaine ja sitä on vaikea hallita.

Osta Mysimba

Voit ostaa Mysimbaa osoitteesta Hyvanolonapteekki.fi ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT