MUSE

alk. 79,29 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Alprostadil

Kuvaus

Mikä on MUSE?

MUSE on lääke, jota käytetään erektiohäiriöiden hoitoon. MUSEa käytetään virtsaputken kautta (virtsaputken kautta). Saatavana 250 mcg, 500 mcg ja 1 mg alprostadiiliannoksina. Tämä lääke antaa kovemman ja pidemmän erektion.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä impotenssiin, erektio-ongelmiin. Ongelmia voi olla se, että erektio ei ole tarpeeksi kova, että se on liian lyhyt tai että joskus et saa erektiota.

Nuorilla miehillä on usein erektio-ongelmia stressin tai epävarmuuden vuoksi. Vanhemmilla, yli 50-vuotiailla miehillä tila on yleisempi. Tämä johtuu siitä, että he kärsivät todennäköisemmin näistä ongelmista tässä iässä. Ihmiset, jotka juovat paljon alkoholia, käyttävät huumeita ja tupakoivat paljon, kärsivät todennäköisemmin erektio-ongelmista. Tämä pätee myös diabetesta, korkeaa verenpainetta tai korkeaa kolesterolia sairastaviin.

Erektiohäiriössä peniksen erektiokudokseen ei virtaa riittävästi verta. Tämän seurauksena ne eivät voi turvota riittävästi, eikä erektio ole tarpeeksi kova tai kestä tarpeeksi kauan.

Miten MUSE toimii?

MUSE sisältää vaikuttavaa ainetta alprostadiilia. Tämä aine on synteettinen versio prostaglandiini E1:stä. Tämä kemikaali saa veren virtaamaan enemmän penikseen seksuaalisen kiihottumisen aikana. Alprostadiili tekee tätä työtä ja varmistaa, että penikseen pääsee riittävästi verta. Erektiokudos turpoaa ja saat kovemman ja pidempikestoisen erektion.

Otat tämän lääkkeen virtsaputkeen työnnettävän putken kautta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

MUSE on tehokas erektio-ongelmien hoidossa (kuten peniksen riittämätön kovuus ja lyhytkestoiset erektiot). Tämä on yleinen sairaus yli 50-vuotiailla miehillä. Mutta myös nuoremmat miehet voivat saada sen stressin, epävarmuuden ihmissuhteissa, heikon itseluottamuksen vuoksi…. Yli 18-vuotiaista hollantilaisista miehistä 14 prosentilla on erektiohäiriö. Erektiohäiriöt voivat vaikuttaa itsetuntoosi, parisuhteeseesi ja seksielämääsi. Älä siis anna näiden ongelmien jäädä hoitamatta.

Mahdolliset haittavaikutukset: polttava tunne virtsaputkessa, kipu tai epämukavuus, huimaus, päänsärky, kipu pakaroissa, matala verenpaine, emättimen kipu kumppanisi….. Täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista on pakkausselosteessa.

Osta MUSE

Haluatko ostaa Musea (alprostadiili) verkossa ilman lääkärin määräystä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä voit ostaa Musea reseptillä verkossa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT