Movicol

69,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Movicol?

Movicol sisältää makrogolia. Tämä on aine, jolla on laksatiivinen vaikutus. Lääke on siis laksatiivinen. Lääke on jauheena, ja se sekoitetaan veteen.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Movicolia, jos sinulla on ummetusta tai jos haluat tyhjentää suolen viimeisen osan ennen suolitutkimusta tai suolistoleikkausta. Jos olet saanut myrkytyksen, voit käyttää sitä suolen nopeaan tyhjentämiseen.

Miten Movicol toimii?

Ummetus: jos käytät jauhetta tai juot sitä laimentaaksesi, tee se lasilliseen vettä. Sekoita hyvin ja juo se. Juo sitten toinen lasillinen vettä, jotta suolistosi saa tarpeeksi nestettä toimiakseen kunnolla. Jos käytät annosjuomaa, juo suoraan annospussista. Tämä on parasta tehdä aamulla. Huomaat parannuksen 1-2 päivän kuluttua.

Suolen tyhjentäminen (paksusuolen huuhtelu): kiinteää ruokaa ei saa syödä vähintään kahteen tuntiin ennen käyttöä. Liuota jauheen määrä 1 litraan vettä. Pidä juoma jääkaapissa ja juo 250 ml kymmenen tai viidentoista minuutin välein. Painostasi riippuen sinun tulisi juoda enemmän tai vähemmän vettä. Se vaihtelee 2 ja 4 litran välillä. Sinulla on vetistä ripulia 1-2 tunnin kuluttua. Ota tämä lääke hoitoa edeltävänä iltana tai aamulla ennen hoitoa. Noudata lääkärin antamaa aikataulua siitä, mitä voit ja mitä et voi syödä ennen testiä.

Myrkytyksen estäminen: jos olet nauttinut myrkyllistä tuotetta, lääkärit yrittävät tyhjentää suolistosi mahdollisimman nopeasti. Otat suuren määrän Movicolia ja saat ripulin 1-2 tunnin kuluttua. Näin haitallinen aine poistuu elimistöstä ulosteen kautta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Movicol on erittäin tehokas laksatiivi. Kun ummetusta esiintyy, on suositeltavaa, että tämän lääkkeen käytön lisäksi muutat myös ruokavaliota. Juo runsaasti nesteitä ja syö kuitua: vihanneksia, hedelmiä ja täysjyväviljaa. Voit juoda alkoholia ja ajaa autoa tämän lääkkeen käytön aikana.

Voit ottaa tätä lääkettä muiden lääkkeiden kanssa. Movicolilla ei ole yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Voit käyttää sitä turvallisesti myös silloin, kun olet raskaana tai imetät.

Ostaminen Movicol

Voit ostaa Movicolia täältä ilman lääkärin määräystä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT