Motilium

62,70 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä Motilium on?

Motilium sisältää vaikuttavaa ainetta domperidonia, joka torjuu pahoinvointia ja vähentää siten oksentelua. Voit ostaa Motiliumia 10 mg:n tabletteina.

Mihin Motiliumia käytetään?

Motiliumia käytetään pahoinvoinnin hoitoon. Pahoinvointia aiheuttavat vatsa- ja suolisto-ongelmat, matkapahoinvointi tai tietyt lääkkeet. Kun pahoinvointi ilmenee, aivot lähettävät vatsaan signaaleja, jotka saavat sen supistumaan. Tämä saa sinut oksentamaan. Oksentamiskeskus aivoissa lähettää tämän signaalin, kun se saa sekavia signaaleja vatsasta tai muista kehon osista. Motilium vähentää tämän keskuksen stimulaatiota, jolloin vatsa supistuu vähemmän ja oksentelu vähenee.

Miten Motilium toimii?

Domperidoni saa vatsan sisällön kulkeutumaan nopeammin mahalaukusta suolistoon. Tämä saa vatsan tuntumaan täydeltä lyhyemmän aikaa. Motilium varmistaa myös, että aivojen oksentelukeskus stimuloituu vähemmän. Pahoinvointisi vähenee ja oksentelu on epätodennäköisempää. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset (vähintään 35 kg) voivat ottaa yhden 10 mg:n tabletin enintään kolme kertaa päivässä. Älä ylitä tätä annosta.

Kuinka ottaa
Niele tabletit kokonaisina pienen nestemäärän kera. Tämä on parasta tehdä ennen aterioita, jotta lääke vaikuttaa nopeammin.

Kuinka tehokas Motilium on?

Motilium tehoaa maha- ja suolisto-ongelmien, matkapahoinvoinnin tai tiettyjen lääkkeiden aiheuttamaan pahoinvointiin. Koska pahoinvointi on usein hyvin epämiellyttävää ja hankalaa, voi olla hyödyllistä ottaa lääkkeitä pahoinvoinnin ehkäisemiseksi. Tabletit toimivat nopeasti. Tämä tuote sopii vain 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille (35 kg) ja aikuisille. Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä käytön aikana: suun kuivuminen, suoliston kouristukset, ripuli, päänsärky, uneliaisuus tai huimaus. Älä käytä tuotetta yli 7 päivää ilman lääkärin neuvoja.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT