Montelukast

alk. 73,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä montelukasti on?

Montelukasti on tulehduskipulääke, joka estää nenän ja keuhkojen tulehdusta. Astmassa vaikuttava aine montelukasti vähentää astmakohtausten määrää. Sitä voidaan käyttää myös heinänuhan ja nokkosihottuman hoitoon. Saat tätä lääkettä tabletteina, joissa on 10 mg tablettia kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä astmaan ja heinänuhaan. Montelukasti vähentää astmakohtausten määrää ja heinänuhan aiheuttamaa nenätulehdusta. Astmakohtauksen voi laukaista useat eri ärsykkeet: kosketus lemmikkieläimiin, pölypunkkeihin, siitepölyyn jne.

Tällöin voi ilmetä seuraavia oireita: rintakehän ahtaus, heikentynyt hengityskyky, yskä ja limaneritys. Nämä ovat astmakohtauksen oireita.

Heinänuhan tunnistaa nuhasta, aivastuksesta, nenän kutinasta ja silmien kirvelystä. Tällöin elimistö ylireagoi ruohon tai puiden siitepölyyn.

Tätä lääkettä käytetään myös nokkosihottuman hoitoon.

Miten Montelukast toimii?

Montelukastin vaikuttava aine on sama aine kuin montelukasti. Kun jokin edellä mainituista tekijöistä stimuloi keuhkoja, elimistö reagoi immuunivasteella. Tämän jälkeen elimistö tuottaa leukotrieeniä. Tämä aine aiheuttaa tulehduksen, joka aiheuttaa astmaoireita. Montelukasti kumoaa leukotrieenin vaikutuksen ja estää siten oireiden esiintymisen.

Käytä

  • Ennen nukkumaanmenoa
  • Tyhjä vatsa
  • 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen
  • Ota 1 tabletti päivässä

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämä lääke vähentää tehokkaasti astmakohtausten määrää. Huomaat tämän muutaman päivän kuluttua. Se vähentää myös nokkosihottuman ja heinänuhan aiheuttamaa tulehdusta. Voit käyttää tätä lääkettä, jos hoito inhaloitavilla lääkkeillä ei auta riittävästi tai aiheuttaa liikaa haittavaikutuksia. Sinun tulisi käyttää hengityssuojaimia ja hengitysteiden laajentimia ensin ennen kuin siirryt tähän lääkkeeseen. Montelukasti on hieman tehottomampi kuin nämä lääkkeet.

Huomautus: Älä käytä tätä lääkettä oireiden lievittämiseen kohtauksen aikana. Tämä lääke ei tyhjennä hengitysteitä riittävän nopeasti. Tällöin on parasta käyttää nopeasti vaikuttavaa hengitysteiden laajentajaa.

Mahdolliset haittavaikutukset: vatsa- ja suolistovaivat, punaiset limakalvot, nenä- ja kurkkukipu. Sinulla voi olla myös seuraavia oireita: päänsärky, kuume, vatsakipu, ripuli, uneliaisuus…..

Osta Montelukast

Voit ostaa meiltä Montelukastia ilman reseptiä. Siksi sinun ei tarvitse käydä omassa lääkärissäsi tai apteekissa saadaksesi tätä lääkettä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT