Microgynon

alk. 49,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Ethinylestradiol / Levonorgestrel
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Microgynon 30?

Microgynon 30 on naisten yleisesti käyttämä pilleri. Se on ehkäisypilleri, joka estää sinua tulemasta tahattomasti raskaaksi. Jokainen tabletti sisältää 0,030 milligrammaa etinyyliestradiolia ja 0,150 milligrammaa levonorgestreelia. Muut pillerin sisältämät aineet ovat laktoosimonohydraatti, kalsiumkarbonaatti ja magnesiumstearaatti.

Yksi läpipainopakkaus sisältää tavanomaisia pillereitä 21 päiväksi. Näiden 21 päivän jälkeen sinulla on tauko pillerin ottamisesta. Tämän tauon aikana kuukautisesi alkavat. On kuitenkin olemassa myös 28 päivän pilleriliuskoja. Viimeisten 7 päivän pillerit ovat inaktiivisia, mikä tarkoittaa, että kuukautisesi tulevat vielä viimeisen viikon aikana. Viimeiset 7 tablettia ovat mukana, joten sinun ei tarvitse lopettaa pillerin ottamista ja se pysyy päivittäisessä rutiinissasi. Heti kun läpipainopakkaus on valmis, alat ottaa sitä suoraan uudesta liuskasta.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Microgynon 30 -valmistetta määrätään usein raskauden ehkäisemisen lisäksi, jos kuukautiset ovat epäsäännölliset tai kivuliaat. Tämä pilleri voi lievittää kuukautiskramppeja ja mahdollistaa säännölliset kuukautiset. On tärkeää huomata, että ehkäisypillerit eivät sovi naisille/tytöille, joilla ei ole vielä kuukautisia, eivätkä naisille, jotka ovat jo vaihdevuosioireissa. Jos imetät tai olet raskaana, älä myöskään käytä Microgynon 30 -valmistetta.

Miten Microgynon 30 toimii?

Naisen keho ovuloi joka kuukausi. Keho valmistautuu mahdolliseen raskauteen, ja tänä aikana myös kohdun limakalvo paksuuntuu. Eikö ovulaation jälkeen ole hedelmöittymistä? Sitten kuukautiset alkavat.

Microgynon 30 on yhdistelmäpilleri, koska se sisältää kahta vaikuttavaa ainetta, etinyyliestradiolia ja levonorgestreelia. Nämä kaksi eri hormonia ovat hyvin samankaltaisia kuin omat sukupuolihormonisi estrogeeni ja progesteroni. Ne estävät ovulaation ja munasolujen asettumisen kohtuun. Tämän seurauksena hedelmöittymistä ei tapahdu eikä sinusta tule raskaana. Microgynon 30 paksuntaa myös kohdun limakalvoa. Tämä vaikeuttaa kohdun limakalvon asettumista.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämä pilleri on 99 % luotettava. Tämä korkea luotettavuus johtuu kahden hormonin yhdistelmästä. Tämän pillerin ottaminen estää lähes aina (ei-toivotun) raskauden. On tietenkin tärkeää, että kaikki kalvopäällysteiset tabletit otetaan aina.

Joissakin tapauksissa pilleri voi kuitenkin olla vähemmän luotettava. Jotkin lääkkeet voivat vaikuttaa luotettavuuteen, mukaan lukien epilepsialääkkeet (esim. primidoni ja fenytoiini), tuberkuloosilääkkeet (esim. rifampisiini) tai sieni-infektiolääkkeet (griseofulviini). Jos oksennat tai saat ripulin 3-4 tunnin kuluessa sen ottamisesta, vaikutus heikkenee. Tässä tapauksessa suositellaan lisäehkäisyä.

On mahdollista, että sinulla on aluksi jonkin verran verenhukkaa, jota kutsutaan myös läpilyöntivuodoksi. Jos näin on sinun kohdallasi, sinun kannattaa jatkaa nauhan käyttöä. Epäsäännöllinen verenvuoto loppuu lähes aina, kun elimistö tottuu siihen. Tämä tapahtuu usein noin kolmen läpipainopakkauksen jälkeen.

Microgynon 30 ostaminen

Voit ostaa Microgynon 30 -valmistetta täältä ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT