Metronidazole

49,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Metronidazole
Osasto:

Kuvaus

Mikä on metronidatsoli?

Metronidatsoli on antibiootti, joka torjuu bakteereja ja loisia. Infektioita voivat aiheuttaa esimerkiksi ruoansulatuskanavassa tai sukupuolielimissä olevat ameebat. Voit saada tätä lääkettä tabletin muodossa. Yksi pakkaus sisältää 21 tablettia, joissa on 400 mg metronidatsolia yhdessä tabletissa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

He käyttävät tätä lääkettä erilaisten ruoansulatuskanavan (giardiaasi, ameebinen punatauti, dienamoebi-infektio) ja sukupuolielinten (trikomonadit ja bakteerivaginoosi) infektioiden hoitoon. Tehokas myös vaikeassa ruusufinnissä.

Tätä lääkettä käytetään yleisesti sukupuolitautien trikomonadien hoitoon. Tämä sukupuolitauti johtuu Trichomonas vaginalis -loisesta, ja se tarttuu puutteellisesti suojatussa yhdynnässä. Usein et huomaa mitään oireita.

Giardiasis voi johtua Giardia lamblia -loisesta. Loinen elää ohutsuolen seinämässä ja kulkeutuu elimistöön tartunnan saaneiden ulosteiden kautta.

Miten metronidatsoli toimii?

Metronidatsoli on tämän lääkkeen vaikuttava aine. Aine estää bakteerien nukleiinihapon tuotannon. Ne tarvitsevat nukleiinihappoa jatkaakseen olemassaoloaan ja lisääntyäkseen. Ilman sitä bakteerit eivät voi jatkaa kehittymistään, ja immuunijärjestelmä voi hajottaa ne.

Ohjeet

  • Ota tabletit lasillisen veden kanssa.
  • 1 tabletti päivässä.
  • Käytä enintään 10 päivän ajan.
  • Trikomonadit: yleensä kerta-annos.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Metronidatsolia käytetään ruoansulatuskanavan ja sukupuolielinten bakteeri-infektioiden (ameebojen) hoitoon. Se voi myös hoitaa loisten aiheuttamia infektioita. Lääkettä käytetään usein sukupuolitauti trikomoniaasin hoitoon. Tällöin yksi annos on usein tehokas. Tee seulonta sukupuolitautien varalta hyvissä ajoin. Puolet trikomoniaasia sairastavista on oireettomia. Sinulla voi siis olla tauti tietämättäsi.

Kun käytät tätä lääkettä, saatat kokea seuraavia haittavaikutuksia: päänsärky, huimaus, pahoinvointi, metallinen maku suussa, ruokahaluttomuus, suun haavaumat, ripuli, hallusinaatiot …

Tärkeää: Älä juo alkoholia tämän lääkkeen kanssa, sillä se kumoaa vaikutuksen. Tee hoito aina kokonaan. Bakteerit ja loiset voivat jäädä elimistöön vielä oireiden häviämisen jälkeenkin. Immuunijärjestelmän on torjuttava nämä bakteerit kokonaan, jotta infektio ei palaudu.

Osta Metronidatsoli

Jos tiedät tarvitsevasi metronidatsolia tai jos uskot, että tämä lääke voisi auttaa sinua, voit ostaa metronidatsolia täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT