Metformiini

alk. 45,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Metformiinihydrokloridi

Kuvaus

Mitä metformiini on?

Metformiini on lääke, jota käytetään tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Se alentaa verensokeria. Lääke koostuu metformiinista. Voit ostaa tätä lääkettä 500 ja 850 mg:n tabletteina tai oraalisuspensiossa (500 mg / 5 ml).

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään tyypin 2 diabeteksen verensokerin alentamiseen. Tyypin 2 diabeteksessa haima ei tuota riittävästi insuliinia. Insuliini huolehtii siitä, että veressä oleva glukoosi pääsee muiden solujen käyttöön. Kun elimistössä ei ole riittävästi insuliinia, veressä on liikaa sokeria. Liika sokeri veressä voi johtaa sydän- ja verisuonitauteihin. Sinulla voi olla myös silmä-, munuais- ja hermo-ongelmia. Liian suuren verensokerin oireita ovat tiheä virtsaaminen, suun kuivuminen ja jano. Metformiini saa myös maksan valmistamaan vähemmän glukoosia.

Miten metformiini toimii?

Metformiini alentaa verensokeria. Tämä johtuu siitä, että metformiini saa maksan tuottamaan vähemmän glukoosia. Tämä lääke tekee myös lihakset herkemmiksi insuliinille. Näin ne imevät enemmän sokeria verestä. Lääke vähentää lopulta glukoosin imeytymistä suolistossa. Näin lihaksilla on enemmän glukoosia imeytettävänä.

Käytä

– Tabletit

500 mg: 2-3 tablettia päivässä
850 mg: 1-2 tablettia päivässä

– Oraalinen suspensio

2-3 kertaa päivässä

Huomautus: Tämän lääkkeen käyttö voi aiheuttaa matalaa verensokeria. Huomaat seuraavat oireet: mielialahäiriöt, hikoilu, sekava … Ota sitten mahdollisimman pian pikasokeria (esim. glukoosia).

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Metformiini alentaa tehokkaasti verensokeria tyypin 2 diabeteksessa. Jos otat tätä lääkettä päivittäin, oireesi (suun kuivuminen, tiheä virtsaaminen ja jano) vähenevät muutaman päivän kuluttua. Muutaman viikon kuluttua tunnet myös vähemmän väsymystä.

On tärkeää ottaa metformiinia päivittäin, koska se vähentää diabeteksen aiheuttamien vaurioiden riskiä (huonosti paranevat haavat, sydän- ja verisuonisairaudet, munuaisongelmat, sokeus ja hermokivut).

Huomautus: Ennen kuin aloitat näiden lääkkeiden käytön, sinun on ensin muutettava elämäntapojasi. On tärkeää harrastaa riittävästi liikuntaa, muuttaa ruokavaliota ja laihduttaa. Jos tämä ei auta riittävästi, voit käyttää metformiinia. Tee tämä kuitenkin aina yhdessä mukautetun ruokavalion ja riittävän liikunnan kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen vaikutuksen.

Metformiinin mahdolliset haittavaikutukset: ripuli, pahoinvointi, ihoärsytys pistoskohdassa, päänsärky, väsymys, vilu.

Osta Metformiini

Haluatko ostaa Metforminia verkossa ilman reseptiä? Meillä et tarvitse reseptiä yleislääkäriltäsi. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT