Mercilon

alk. 52,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Ethinylestradiol/Desogestrel

Kuvaus

Mikä on Mercilon?

Mercilon on ehkäisypilleri, joka sisältää seuraavia keinotekoisia hormoneja: desogestreeli ja etinyyliestradioli. Niillä on sama vaikutus kuin estrogeenilla ja progesteronilla. Yksi pilleri sisältää 150 mg desogestreelia ja 20 mg etinyyliestradiolia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tällä pillerillä suojaudut ei-toivotulta raskaudelta. Tämä pilleri sisältää samoja keinotekoisia hormoneja kuin Marvelon, mutta pienempänä annoksena. Tämän vuoksi Mercilon sopii ihmisille, jotka ovat herkempiä sivuvaikutuksille.

Miten Mercilon toimii?

Keinotekoiset hormonit desogestreeli ja etinyyliestradioli toimivat samalla tavalla kuin kehon omat hormonit progesteroni ja estrogeeni. Progesteroni säätelee ovulaatiota ja estrogeeni säätelee kohdun limakalvon eritystä. Koska näitä hormoneja on elimistössä, elimistö uskoo, että ovulaatio on jo tapahtunut, eikä se hylkää kypsää munasolua. Kohdun limakalvo ei myöskään paksuudu, jotta munasolu voisi istua. Keinotekoiset hormonit paksuntuvat myös kohdunkaulan ympärillä olevaa limatulppaa. Tämä tarkoittaa, että sperma ei pääse tunkeutumaan yhtä helposti.

Kuinka käyttää

Ota pilleri 21 päivän ajan (liuskan loppuun asti) ja lopeta sen ottaminen 7 päiväksi. Tämä on sinun pilleritön viikkosi. Tällä viikolla sinulla on kuukautiset. Tämän viikon jälkeen aloitat uuden nauhan. On erittäin tärkeää, että otat pillerin aina tiettyyn aikaan, jotta et unohda annosta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Mercilon ehkäisee raskautta tehokkaasti, jos otat pillerin oikein ja ajoissa. Se on 99-prosenttisesti tehokas. Voit halutessasi yhdistää pillerin ja kondomin.

Tämän pillerin hormonit paksuntuvat kohdunkaulan ympärillä olevaa limaa, mikä vaikeuttaa siittiöiden tunkeutumista. Tämä vähentää entisestään raskauden todennäköisyyttä.

Huomaa: Jos sinulla on ripulia tai oksentelua 4 tunnin kuluessa pillerin ottamisesta, se ei ehkä enää suojaa täydellisesti raskaudelta. Tämä riippuu siitä, millä viikolla se tapahtuu. Lue esitteestä, mitä sinun on tehtävä.

Kun otat tätä pilleriä, saatat saada migreeniä ja päänsärkyä, rintasi voivat muuttua herkemmiksi, saatat saada ihottumaa ja heikentää libidoa. Saatat myös kokea vatsavaivoja, pahoinvointia ja epäsäännöllistä emätinvuotoa. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos havaitset seuraavia haittavaikutuksia: allerginen reaktio (turvonneet kasvot ja huulet), verihyytymät (turvonnut jalka), rintasyövän oireet (kivulias rinta, kyhmy rinnassa, muutos nännissä).

Mercilonin ostaminen

Jos käytät tai haluat käyttää Mercilonia, et tarvitse lääkärin määräystä. Voit ostaa Mercilonia meiltä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT