Mebeverine

114,40 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mikä on mebeveriini?

Mebeveriini on lääke, jota käytetään ärtyvän suolen oireyhtymään (IBS) liittyvien suolikouristusten hoitoon. Tämän lääkkeen vaikuttava aine on mebeveriinihydrokloridi. Voit ostaa mebeveriiniä kapseleina tai tabletteina, jotka sisältävät 135 mg mebeveriinihydrokloridia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää mebeveriiniä suoliston kouristusten hoitoon. Näitä kouristuksia esiintyy usein ärtyvän suolen oireyhtymässä. Tämä on tila, jossa uloste liikkuu suolistossa liian nopeasti tai liian hitaasti. Tämä voi johtaa suolikouristuksiin, vatsan turvotukseen, ummetukseen tai ripuliin. IBS:n syytä ei vielä tunneta. Tiedetään, että IBS:ää sairastavien aivot ovat herkemmät suolistosta tuleville ärsykkeille. Useat tekijät voivat myös laukaista sairauden: stressi, alkoholi, virvoitusjuomat, kofeiini, suklaa ja paistetut ruoat.

Miten mebeveriini toimii?

Mebeveriini on spasmolyyttinen lääke. Vaikuttava aine mebeveriinihydrokloridi rentouttaa suolen seinämän lihaksia. Ruoansulatuselimistö voi sen jälkeen toimia jälleen normaalisti. Ota lääke aina samaan aikaan päivästä. Tämä vähentää annoksen unohtumisen riskiä. Tabletit tai kapselit on parasta ottaa 20 minuuttia aterian jälkeen.

Ohjeet

Kapselit: niele veden kanssa, älä pureskele. Tai avaa kapseli ja niele rakeet. Ota 2 kapselia päivässä (aamulla ja illalla).
Tabletit: niellään veden kanssa. Ota 3 tablettia päivässä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

IBS:n hoidossa on ensinnäkin tärkeää soveltaa joitakin näistä elämäntapatoimenpiteistä. Sinun tulisi esimerkiksi syödä runsaasti kuitupitoisia ruokia, juoda riittävästi nesteitä, liikkua riittävästi ja välttää stressiä. Vähennä myös alkoholin, virvoitusjuomien, kofeiinin, suklaan ja paistettujen ruokien käyttöä. Nämä elintarvikkeet voivat ärsyttää suolistoa.

Jos nämä toimenpiteet eivät auta riittävästi, voit kokeilla mebeveriinin käyttöä.

Mebeveriini vaikuttaa muutaman tunnin kuluttua. Huomaa, että lääke ei tehoa kaikkiin. On mahdollista, että sinulla on edelleen oireita.

Mahdolliset haittavaikutukset: allerginen reaktio: kasvojen, kaulan tai huulten turvotus, hengitysvaikeudet, ihottuma. Tämä reaktio on kuitenkin harvinainen.

Osta Mebeverine

Hyvanolonapteekki.fi-sivustolta voit ostaa mebeveriinia verkossa ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT