Maxalt Melt

alk. 48,50 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Rizatriptan
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Maxalt Melt?

Maxalt on lääke, jonka vaikuttava aine on ritsatriptaani. Se hoitaa migreenikohtauksen oireita. Maxalt on saatavilla sulavina tabletteina, jotka sisältävät 10 mg ritsatriptaania.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä migreenin hoitoon. Migreenikohtauksen laukaisevat tietyt ärsykkeet. Näitä voivat olla väsymys, stressi, unen puute, tietyt elintarvikkeet, kofeiini, alkoholi….. Tällaiseen kohtaukseen liittyy sykkivä päänsärky. Tunnet, että kohtaus on tulossa, koska näet tummia pisteitä tai valon välähdyksiä. Kaikki migreeniä sairastavat eivät kuitenkaan koe tätä. Kohtaus voi kestää 4 tunnista 3 päivään.

Miten Maxalt Melt toimii?

Aivoja ympäröivät verisuonet voivat tulehtua ja laajentua, mikä aiheuttaa migreeniä. Laajeneminen aiheuttaa kipua ja muita oireita. Ritsatriptaani saa verisuonet jälleen ahtautumaan. Kipu ja muut oireet vähenevät.

Tärkeää: Muista, että näitä tabletteja ei saa käyttää ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Ota niitä vain, jos tunnet migreenikohtauksen olevan tulossa tai kohtauksen aikana.

Ohjeet

  • 1 tabletti hyökkäystä kohti.
  • 1 tabletti 24 tunnin välein. Jos oireet palaavat, ota vielä 1 tabletti 2 tunnin kuluttua
  • edellisestä annoksesta.
  • Paras ottaa tyhjään vatsaan.
  • Ei saa käyttää ennaltaehkäisyyn.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Migreenikohtauksia esiintyy yleensä 20-40-vuotiaana. Kuitenkin myös lapset voivat kärsiä tästä tilasta. Migreeni on yleisempää naisilla kuin miehillä. Maxaltia käytetään migreenikohtauksen oireiden lievittämiseen. Tämä lääke ei estä kohtauksia. Jos sinulla on enemmän kuin kaksi kohtausta kuukaudessa, sinun pitäisi käydä lääkärissä ja ottaa lääkkeitä kohtausten ehkäisemiseksi. Et todennäköisesti saa riittävästi hyötyä tästä lääkkeestä.
Muista, että otat tätä lääkettä vain 10 päivää kuukaudessa. Jos käytät sitä useammin, riski saada useammin kohtauksia kasvaa.

Mahdolliset haittavaikutukset: kuumat aallot, kivulias, kireä tunne rinnassa ja kurkussa. Tämä häviää yleensä kahden tunnin kuluttua. Jos näin ei ole, ota yhteys lääkäriin. Sinua voi myös väsyttää ja huimata. Siksi on suositeltavaa, että et aja autoa 4 tuntiin sen ottamisen jälkeen.

Maxaltin ostaminen (Maxalt Melt)

Haluatko ostaa Maxaltia netistä ilman reseptiä migreenikohtauksia vastaan? Meidän avullamme sinun ei tarvitse käydä lääkärissä tai apteekissa saadaksesi tämän lääkkeen. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT