Marvelon

alk. 54,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Etinyyliestradioli/desogestreeli

Kuvaus

Mikä on Marvelon?

Marvelon on hormonaalinen ehkäisyvalmiste, joka suojaa raskaudelta. Yksi pilleri sisältää 30 mikrogrammaa etinyyliestradiolia ja 150 mikrogrammaa desogestreelia. Näillä hormoneilla on samanlainen vaikutus kuin progesteronilla ja estrogeenilla.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Marvelonia raskauden ehkäisyyn. Joka kuukausi kehosi kypsyy ja vapauttaa munasolun (ovulaatio). Siittiöt voivat sitten hedelmöittää munasolun ja istuttaa sen kohdun limakalvoon. Pilleri saa kehon luulemaan, että ovulaatio on jo tapahtunut. Tämä tarkoittaa, että et voi tulla raskaaksi. On kuitenkin suositeltavaa käyttää lisäehkäisymenetelmää, kuten kondomia, ollaksesi 100-prosenttisen varma.

Voit myös käyttää tätä pilleriä, jos sinulla on runsaat kuukautiset. Tämä voi olla ajanjakso, jolloin on paljon verenhukkaa tai kovaa kipua.

Miten Marvelon toimii?

Etinyyliestradioli ja desogestreeli toimivat kuten progesteroni- ja estrogeenihormonit. Progesteroni aiheuttaa ovulaation ja estrogeeni säätelee kohdun limakalvon paksuutta ja eritystä. Nämä kaksi hormonia saavat kehon ajattelemaan, että ovulaatio on jo tapahtunut. Siksi elimistö ei tuota uutta kypsää munasolua. Myöskään kohdun limakalvo ei paksuunnu. Hormonit tekevät kohdunkaulan limakalvon paksummaksi. Tämä vaikeuttaa siittiöiden sisäänpääsyä ja vähentää raskauden todennäköisyyttä.

Voit myös käyttää ehkäisypillereitä, jotta kuukautiset eivät olisi niin runsaat. Koska kohdun limakalvo ei paksuudu, verenvuodon aikana syntyy vähemmän verta. Vuoto on vähäisempää ja kuukautiset kestävät enintään 7 päivää.

Kuinka käyttää

Ota Marvelonia 21 päivän ajan. Lopeta 7 päivän kuluttua, jotta kuukautisten pillerittömälle viikolle jää aikaa. Aloita sitten uudestaan seuraavasta liuskasta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Marvelon ehkäisee tehokkaasti raskautta. Tämä pätee 99 prosenttiin naisista. Voit antaa itsellesi lisäsuojaa käyttämällä täydentävää ehkäisyä, kuten kondomia. Tämä vähentää raskaaksi tulemisen mahdollisuuksia.

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, mielialan vaihtelut, korkea verenpaine, kohonnut verenpaine, sydänongelmat, päänsärky, sappikivet, kivuliaat rinnat, alentunut libido, akne….. Täydellinen luettelo haittavaikutuksista on pakkausselosteessa.

On tärkeää hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon seuraavien oireiden vuoksi: hengitysvaikeudet, pyörtyminen, rintasyövän oireet (kivuliaat rinnat, kyhmy rinnassa, nännin muodon muutos), huimaus, näköhäiriöt, verihyytymät (turvonneet luut)…..

Osta Marvelon

Osta Marvelon ilman reseptiä? Voit tilata tämän pillerin verkossa käymättä lääkärissä tai apteekissa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö sen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT