Malarone

alk. 106,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Atovaquone/Proguanil
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Malarone?

Malarone on lääke, jota käytetään malarian hoitoon. Atovakoni ja proguaniili torjuvat malariaparasiittia. Malaronea voi ostaa tabletteina. Yksi tabletti sisältää 250 mg atovaakonia ja 100 mg proguaniilia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Malaronea malarian ehkäisyyn tai malarian hoitoon. Malariaan liittyy kuume-, päänsärky- ja lihassärkykohtauksia. Taudin voi saada Anopheles-hyttysten levittämästä loisesta. Näitä hyttysiä esiintyy pääasiassa Afrikan, Keski- ja Etelä-Amerikan ja Aasian trooppisilla alueilla. Tämä lääke torjuu malariaparasiittia.

Miten Malarone toimii?

Malariaparasiitti tuottaa entsyymiä (dihydrofolaattireduktaasia), jota se tarvitsee lisääntyäkseen ja jatkaakseen olemassaoloaan. Malaronen kaksi vaikuttavaa ainetta, atovaakoni ja proguaniili, estävät tämän entsyymin tuotantoa. Tällöin loinen ei voi enää jatkaa lisääntymistään. Elimistön oma immuunijärjestelmä poistaa nyt jäljellä olevan materiaalin.

Hakemus

Hyökkäyksen estäminen:

  • Ota yksi tabletti 1 päivä ennen malaria-alueelle saapumista.
  • Ota sitten 1 tabletti päivittäin oleskelusi aikana.
  • Ota 1 tabletti päivässä enintään 7 päivän ajan sen jälkeen, kun olet palannut malaria-alueelta.
  • Ota se lämpimän aterian tai maitojuoman kanssa.
  • Ota se samaan aikaan.

Hyökkäyksen torjuminen:

Ota suuria annoksia tabletteja 3 päivän ajan (ota yhteys lääkäriin).

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Malarone on erittäin tehokas malarian estämisessä ja tarvittaessa malarian torjunnassa. Tämä johtuu lääkkeen kahdesta vaikuttavasta aineesta. Muista, että mikään malarialääke ei suojaa 100-prosenttisesti.

On tärkeää hoitaa tautia. Se voi olla kohtalokas (ilman oikeaa varhaista lääkitystä). Jos käytät lääkettä ennaltaehkäisevästi, muista ottaa 1 tabletti 7 päivän ajan sen jälkeen, kun olet palannut malaria-alueelta. Tämä johtuu siitä, että tauti voi puhjeta vielä tällä hetkellä.

Vuonna 2017 malariaan sairastui maailmanlaajuisesti peräti 219 miljoonaa ihmistä. Suurin osa heistä sai tartunnan Intiassa.

Mahdolliset haittavaikutukset: vatsakipu, kuume, päänsärky, unettomuus, huimaus, ruokahaluttomuus, masennus ….

Osta Malarone

Voit ostaa Malaronea tiskiltä täältä. Sinun ei tarvitse käydä lääkärissä tai apteekissa saadaksesi malarialääkettä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT