Losec

alk. 58,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Omeprazole
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Losec?

Losec on omepratsolia sisältävä vatsalääke. Sitä käytetään gastroesofageaalisen refluksin ja närästyksen hoitoon. Sitä on saatavana 10, 20 ja 40 mg:n annoksina. Tavalliset kapselit tai MUPS-kapselit.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Losecia gastroesofageaalisen refluksitaudin (GERD), mahahaavan ja närästyksen hoitoon. GERD:n voi tunnistaa polttavasta tunteesta rinnassa, epämiellyttävästä mausta suussa ja nielemisvaikeuksista. Tällöin mahahappo virtaa mahalaukusta takaisin ruokatorveen. Tämä voi johtua siitä, että ruokatorvi ei toimi kunnolla, tai siitä, että mahassa on painetta.

Voit myös yhdistää tämän lääkkeen antibioottien kanssa Helicobacter pylorin torjumiseksi. Kyseessä on bakteeri, joka voi aiheuttaa infektion vatsassa. Silloin saat haavaumia.

Miten Losec toimii?

Mahalaukussa on protonipumppuja. Nämä pumput tuottavat mahahappoa, jotta ruoka voidaan käsitellä ja sulattaa kunnolla. Omepratsoli estää näitä pumppuja, jolloin mahahappoa syntyy vähemmän. Näin ollen närästys vähenee.

Kun kyseessä on refluksitauti, johon liittyy toistuvia mahahappoja, sinun tulisi aloittaa 10 mg:n annoksella. Jos ruokatorvesi on vaurioitunut, käytä suurempaa annosta: 20 tai 40 mg.

MUPS-kapselit

Nämä kapselit voidaan avata ja pelletti niellä. Voit myös sekoittaa pelletit pieneen määrään vettä. Hyödyllinen, jos sinulla on vaikeuksia niellä tavallisia kapseleita.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Kuka tahansa voi saada närästystä. Näin voi käydä, jos vatsasi on liian täynnä ison aterian jälkeen tai jos olet ylipainoinen. Jos olet raskaana, vatsaan kohdistuu enemmän painetta ja saatat saada närästystä. Losec (10mg/20mg/40mg) auttaa näihin oireisiin.

Yleensä lääkettä on käytettävä 4-8 viikon ajan, jotta tuloksia voidaan havaita.

Kun käytät tätä lääkettä, saatat kokea seuraavia haittavaikutuksia: ripuli, turvotus, päänsärky, ummetus, pahoinvointi. Joskus myös: nokkosihottuma, kutina, huimaus ja pyörrytys, turvonneet nilkat ja jalat, väsymys ja unettomuus. Harvoin: suun kuivuminen, hengityksen vinkuminen, märkärupi, näön hämärtyminen, maksavaivat, lihaskipu, hiustenlähtö.

Älä yhdistä Losecia tiettyjen sienilääkkeiden kanssa. Ei myöskään ole suositeltavaa juoda paljon alkoholia. Liika alkoholi voi aiheuttaa närästystä.

Ostaminen Losec

Jos tiedät, että Losec voi auttaa sinua närästykseen tai muihin vatsaongelmiin, voit ostaa Losecia meiltä turvallisesti ja laillisesti verkossa. Et tarvitse tähän lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT