Loperamide

45,00 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on loperamide?

Loperamidi on lääke, joka vähentää suolen toimintaa ja saa peräaukon supistumaan. Se on saatavana tabletin muodossa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät loperamidia ripulin hoitoon. Voit ottaa tätä lääkettä myös, jos sinulla on ripuli esimerkiksi lentokoneessa tai junassa.

Miten loperamidi toimii?

Loperamidia käytetään ripulin hoitoon estämällä suoliston liikkumista ja aiheuttamalla peräaukon supistumista. Tämä saa suolen sisällön pysymään suolistossa pidempään ja tiivistymään. Koska suolen sisältö pysyy suolistossa pidempään, suolat ja nesteet imeytyvät myös helpommin.

Voit ottaa tämän lääkkeen ennen ateriaa, aterian aikana tai sen jälkeen. Tämän lääkkeen ottamisen jälkeen ripuli lakkaa muutaman tunnin kuluttua. Yksi pilleri tehoaa 4-6 tuntia.

  • Akuutti ripuli: loperamidia tarvitsee ottaa vain muutaman päivän ajan, kunnes oireet häviävät. Tämä on silloin, kun uloste kovettuu eikä suolen toimintaa ole ollut yli 12 tuntiin.
  • Krooninen ripuli: yleensä ensimmäinen askel tässä muodossa on yrittää poistaa yksi syy. Jos tämä ei auta, voit käyttää tätä lääkettä. Annosta voidaan pienentää jonkin ajan kuluttua tai lääkettä ei ehkä enää tarvita.
  • Tärkeää: Jos sinulla on ripuli, menetät paljon nestettä ja suoloja. On tärkeää, että otat nesteitä ja suoloja tämän lääkkeen käytön aikana. Voit tehdä tämän ottamalla glukoosisuolaliuosta (ORS).

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämän lääkkeen ottamisen jälkeen ripuli lakkaa muutaman tunnin kuluttua. Voit ajaa autoa ja juoda alkoholia tämän lääkkeen kanssa. Alkoholin nauttiminen ei kuitenkaan ole suositeltavaa, jos menetät paljon nestettä. Älä myöskään aja, jos tunnet itsesi uneliaaksi. Älä käytä tätä lääkettä yhdessä HIV-lääkkeiden kanssa. Lisätutkimuksia tarvitaan sen selvittämiseksi, vaikuttaako tämä lääke raskauteen tai imetykseen. Haittavaikutuksia voivat olla: päänsärky, huimaus, pahoinvointi, kaasut, suun kuivuminen tai vaikea ummetus. Jälkimmäisen saatat huomata vatsan turpoamisesta. Poikkeustapauksissa saatat tulla uneliaaksi, oksentaa tai sinulla voi olla sydämen rytmihäiriöitä.

Tärkeää: Älä käytä tätä lääkettä, jos sinulla on suolistosairaus!

Osta Loperamid

Jos kärsit ripulista tai haluat ottaa tätä lääkettä varotoimenpiteenä, voit ostaa meiltä loperamidia. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT