Logynon

alk. 59,55 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Etinyyliestradioli/Levonorgestreeli

Kuvaus

Mikä on Logynon?

Logynon on hormonaalinen ehkäisypilleri, joka estää raskaaksi tulemisen. Pilleri sisältää seuraavia synteettisiä hormoneja: etinyyliestradioli ja levonorgestreeli. Voit ostaa Logynonia 21 tai 28 tabletin pilleriliuskoissa. Yksi liuska sisältää 6 tablettia, joissa on 50/30 mikrogrammaa levonorgestreelia/etinyyliestradiolia, 5 tablettia, joissa on 75/40 mikrogrammaa ja 10 tablettia, joissa on 125/30 mikrogrammaa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Logynonia käytetään estämään raskaaksi tulemista. Voit käyttää tätä hormonia myös kuukautiskipujen (kipujen) lievittämiseen.

Miten Logynon toimii?

Levonorgestreeli (progesteronihormoni) ja etinyyliestradioli (estrogeenihormoni) toimivat elimistössä samalla tavalla kuin estrogeeni ja progesteroni. Kun näiden hormonien pitoisuus elimistössä kasvaa, elimistö ei anna munasolun kypsyä eikä ovulaatiota tapahdu. Näin ollen sinulla on paljon vähemmän mahdollisuuksia tulla raskaaksi. Etinyyliestradioli ei muuta kohdun limakalvon rakennetta. Se ei siis paksuuntuisi. Tämän vuoksi verta erittyy vähemmän tulehdusverenvuodon aikana. Sinulla on siis kevyempi jakso.

Kohdunkaulan ympärillä oleva lima paksuuntuu. Tämä vaikeuttaa siittiöiden pääsyä kohtuun.

Kuinka käyttää

Ota kokonainen 21 tabletin liuska. Ota 1 tabletti samaan aikaan joka päivä. Tämä voi tapahtua esimerkiksi juuri ennen nukkumaanmenoa tai aamulla suihkun jälkeen. Tämän jälkeen seuraa 7 päivän lepoaika. Tämän viikon aikana sinulla on tulehdusverenvuotoa.

Jos käytät ED-pakkausta (28 tabletin pakkaus), sinun on otettava yksi pilleri näiden 7 päivän aikana. Nämä pillerit eivät kuitenkaan sisällä mitään aktiivisia ainesosia, mutta ne voivat auttaa sinua olemaan ottamatta muita pillereitä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Logynon ehkäisee raskautta tehokkaasti. Pilleri voi taata tämän 99 prosentissa tapauksista. Jos haluat olla täysin varma, ettet tule raskaaksi, on parasta yhdistää tämä lääke johonkin muuhun ehkäisymenetelmään. Tämä voi olla esimerkiksi kondomi. Tämän yhdistelmäpillerin kohdalla on erittäin tärkeää, että otat yhden pillerin joka päivä ilmoitetussa järjestyksessä. Kaikki pillerit sisältävät erilaisia annoksia hormoneja. Älä jätä mitään niistä väliin.

Logynonin mahdolliset haittavaikutukset: vatsakipu, pahoinvointi, rintojen kipeytyminen, lisääntynyt libido, mielialan vaihtelut, tihentyminen….. Poikkeustapauksissa saatat saada sydänkohtauksen tai aivohalvauksen. Ota yhteys lääkäriin, jos havaitset haittavaikutuksia.

Osta Logynon

Haluatko ostaa Logynonia verkossa ilman reseptiä? Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT