Livial

alk. 70,55 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Tibolone
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Livial?

Livial auttaa naisia vähentämään vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja, unihäiriöitä jne. Tämä tuote sisältää 2,5 mg tibolonia. Sopii naisille, joilla ei ole ollut kuukautisia 12 kuukauteen. Voit ostaa Livialia tablettimuodossa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Vaihdevuodet ovat naisen kehossa tapahtuva prosessi, jossa munasarjat lakkaavat tuottamasta munasoluja. Tämän seurauksena naisella ei ole enää kuukautisia. Tämä tapahtuu 45-55-vuotiaana. Aluksi kuukautiset ovat epäsäännölliset, ja sitten ne loppuvat kokonaan. Kehosi estrogeenin vähenemisen vuoksi saatat kokea psyykkisiä ja fyysisiä oireita. Näitä ovat unihäiriöt, kuumat aallot, mielialan vaihtelut, nivelten jäykkyys, hikoilu….. Livial auttaa lievittämään näitä oireita, mutta myös hidastaa osteoporoosin (luukadon) kehittymistä.

Miten Livial toimii?

Vaikuttava aine tiboloni stimuloi kolmen hormonin tuotantoa kehossa. Näillä hormoneilla on samanlainen vaikutus kuin estrogeenilla, progesteronilla ja testosteronilla. Vaihdevuosien aikana estrogeenin määrä vähenee. Tämä aiheuttaa erilaisia fyysisiä oireita.

Livial korvaa nämä puutteet. Tämän seurauksena oireet vähenevät. Tämä lääkitys lisää myös testosteronitasoja. Se lisää libidoa ja vähentää mielialan vaihteluita. Voit käyttää tätä lääkitystä vain, jos sinulla ei ole ollut kuukautisia 12 kuukauteen.

HUOMAUTUS: Jos käytät tätä lääkettä, sinun on otettava myös progestiinia. Näin voit varmistaa, että estrogeenitasosi eivät nouse hallitsemattomasti. Tämä vähentää kohtusyövän riskiä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Livial on tehokas vaihdevuosioireiden hoidossa 45-55-vuotiailla naisilla. Oireet, kuten unihäiriöt, nivelten jäykkyys ja mielialan vaihtelut, vähenevät. Joillakin naisilla nämä oireet eivät vaikuta suuresti, mutta toisilla ongelmat voivat aiheuttaa sekä fyysistä että henkistä epämukavuutta ja ahdistusta. Hyvinvointisi vuoksi on suositeltavaa hoitaa nämä oireet.

Mahdolliset haittavaikutukset: kivuliaat tai kipeät rinnat, epäsäännölliset verenvuodot, päänsärky, turvonneet nilkat ja jalat, kutiava iho, painon muutokset….. Täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista on pakkausselosteessa.

Osta Livial

Osta Livial verkossa ilman reseptiä? Meillä sinun ei tarvitse käydä omassa lääkärissäsi ja apteekissasi saadaksesi tämän lääkkeen. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT