Lisinopril

alk. 62,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Lisinopril

Kuvaus

Mitä lisinopriili on?

Lisinopriili on lääke, jota käytetään korkean verenpaineen hoitoon. Se sisältää vaikuttavaa ainetta lisinopriilia. Sitä saa 2,5, 5, 10 ja 20 mg:n tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Otat lisinopriilia verenpaineen alentamiseksi. Tämä sairaus on todennäköisempi, jos juot paljon kofeiinia tai alkoholia, tupakoit, olet ylipainoinen ja harrastat vähän liikuntaa. Ilman hoitoa tämä tila voi johtaa sydän- ja verisuonitauteihin ja munuaisten vajaatoimintaan.

Miten lisinopriili toimii?

Lisinopriili on ACE:n estäjä. ACE on elimistössä tuotettu aine, joka muuttuu entsyymiksi, joka voi laajentaa verisuonia. Tämä aiheuttaa korkeaa verenpainetta. Lisinopriili estää elimistöä muuntamasta ACE:tä kyseiseksi entsyymiksi ja estää siten verenpainetta nousemasta.

Kuinka käyttää

Ota 1 tabletti päivässä. Aloita 10 mg:n tableteilla. Tarvittaessa annosta voi lisätä asteittain. Sydämen vajaatoiminnan jälkeen tarvitset pienemmän annoksen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämä tila voi vaikuttaa moniin ihmisiin. Arvioiden mukaan 30 prosentilla aikuisväestöstä on korkea verenpaine. Se on yksi kolmesta neljään aikuista. Usein sitä ei aluksi huomaa, koska oireita ei juuri ole. Korkean verenpaineen riski on suurempi, jos olet ylipainoinen, syöt paljon suolaa, juot paljon alkoholia tai kofeiinia, tupakoit ja harrastat vähän liikuntaa. Myös iällä on merkitystä. Jos olet yli 65-vuotias, tauti on yleisempi.

Ensinnäkin on suositeltavaa mukauttaa elämäntapaa. Harrasta enemmän liikuntaa, vähennä alkoholia, kofeiinia ja tupakointia. Näin verenpaineesi laskee todennäköisesti jo valmiiksi. Jos näin ei ole, voit käyttää lisinopriilia. Tämä lääkitys toimii parhaiten yhdessä mukautetun elämäntavan kanssa. Näin tulokset ovat entistäkin tehokkaampia.

Älä yhdistä sitä kaliumia säästävien diureettien, muiden verenpainelääkkeiden, lihasrelaksanttien, insuliinin, nitraattien…. kanssa.
Liiallista alkoholin käyttöä ei suositella yhdessä tämän lääkkeen kanssa. Alkoholi estää lisinopriilin vaikutusta. Liika alkoholi nostaa myös verenpainetta, mikä pahentaa tilannetta. Tämä voi estää lääkkeen tehon.

Ripulia, pahoinvointia ja yskää voi esiintyä tämän lääkkeen käytön aikana. Joskus voi esiintyä mielialan vaihtelua, vatsakipua, nuhaa, väsymystä, ihottumaa….. Poikkeustapauksissa saatat saada nokkosihottumaa, suun kuivumista ja sekavuutta.

Osta Lisinopril

Voit ostaa meiltä Lisinopriliä ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT