Lipitor

alk. 78,10 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Atorvastatin

Kuvaus

Mikä on Lipitor?

Lipitor on statiini, kolesterolia alentava lääke. Atorvastatiini, Lipitorin vaikuttava aine, alentaa korkeaa kolesterolia. Voit ostaa 10, 20, 40 ja 80 mg:n tabletteja. Saatavana on myös 10 ja 20 mg:n purutabletteja.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Lipitoria alentaaksesi kolesterolitasoa elimistössäsi. Kolesteroli on elimistön solukudosten tuottama rasva. Nämä rasvat imeytyvät ruoasta ohutsuolen kautta. Lisäksi maksa tuottaa myös kolesterolia. Kun veressä on liikaa kolesterolia, rasvat voivat kertyä ja ahtauttaa verisuonia. Näin sydän- ja verisuonisairaudet kehittyvät. Voit myös saada hengitysvaikeuksia. Liian korkea kolesterolipitoisuus voi johtua liiallisesta rasvaisesta ruoasta, liiallisesta alkoholinkäytöstä ja tupakoinnista. Riittämättömällä liikunnalla on myös merkitystä. Liika kolesteroli on perinnöllistä, ja se voi johtua myös diabeteksesta.

Miten Lipitor toimii?

Maksa valmistaa kolesterolia HMG-CoA-reduktaasientsyymin avulla. Atorvastatiini estää tämän entsyymin toimintaa. Tämä saa maksan tuottamaan vähemmän kolesterolia. Tämän seurauksena vähemmän kolesterolia kulkeutuu elimistön läpi eikä se pääse kertymään verisuoniin. Näin ollen sydän- ja verisuonitautien riski on pienempi.

Kuinka käyttää

Voit valita joko tavalliset tabletit, jotka otat veden kanssa, tai purutabletit. Näitä ei tarvitse niellä kerralla, vaan ne voi pureskella. Ota 1 annos päivässä. Älä ylitä 80 mg.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Paljon tyydyttyneitä rasvoja syövillä, tupakoivilla ja paljon alkoholia käyttävillä ihmisillä, jotka harrastavat vähän liikuntaa, voi olla kohonnut kolesteroli. Voit yrittää muuttaa elämäntapojasi: muuttaa ruokavaliota ja harrastaa enemmän liikuntaa. Jos kolesteroli ei laske, voit ottaa Lipitoria. Tämän lääkkeen käytön yhdistäminen riittävään liikuntaan ja mukautettuun ruokavalioon lisää sen tehokkuutta. Tämä vähentää myös sydän- ja verisuonitautien sekä hengityselinten ongelmien riskiä.
Tarkistuta kolesteroliarvosi säännöllisesti. Näin saat selville, toimiiko lääke sinulle.

Lipitoria käytettäessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: ripuli, näön hämärtyminen, päänsärky, lihaskipu, nenäverenvuoto, nenätulehdus….. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä unettomuutta, huimausta, verensokerin laskua, haimatulehdusta tai hepatiittia.

Älä käytä tätä lääkettä muiden kolesterolin estäjien, sienilääkkeiden, suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden kanssa…. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa. Älä juo alkoholia tai greippimehua. Nämä voivat vaikuttaa kykyyn ottaa tätä lääkettä. Alkoholi voi myös aiheuttaa korkeaa veren kolesterolia.

Osta Lipitor

Meiltä voit ostaa Lipitorin (10mg/20mg/40mg/80mg) turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT