Levotyroksiini

alk. 72,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Levothyroxine Sodium

Kuvaus

Mitä on levotyroksiini?

Levotyroksiini on lääke, jota käytetään täydentämään kilpirauhashormoni levotyroksiinin puutosta elimistössä. Levotyroksiinia voi ostaa 50 ja 100 mikrogramman tabletteina tai oraalisuspensiossa, jossa on 25 tai 50 mikrogrammaa 5 ml:ssa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Levotyroksiini on kilpirauhashormoni, jota elimistö tarvitsee kasvuun, aineenvaihduntaan ja henkisiin kykyihin. Jos kilpirauhasesi lakkaa toimimasta kunnolla tai toimii hitaasti, sinulla voi olla tämän hormonin puutos. Kilpirauhasen toimintahäiriö voi johtua siitä, että elimistön immuunijärjestelmä hyökkää kilpirauhasta vastaan. Tämä aiheuttaa sen, että kilpirauhanen lakkaa toimimasta kunnolla, mikä johtaa levotyroksiinihormonin puutteeseen. Tunnet olosi väsyneeksi ja vaisuksi, ja painosi nousee. Levotyroksiinin puutos voidaan havaita verestä.

Tätä lääkettä käytetään myös struuman hoitoon. Kyseessä on kilpirauhasen turvotus, johon voi liittyä kilpirauhasen liikatoiminnan oireita.

Miten levotyroksiini toimii?

Tämä lääke korvaa levotyroksiinin puutetta. Näin keho voi muuntaa rasvaa energiaksi normaalisti. Sinä laihdut. Tähän käytetään yleensä tabletteja.
Goitrea voidaan hoitaa suun kautta annettavalla suspensiolla.

Ohjeet

  • Ota: puoli tuntia ennen ruokailua tai 2 tuntia päivällisen jälkeen. Tyhjä vatsa on tärkeää, jotta veri voi imeä aineet paremmin.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tätä lääkettä käytetään kilpirauhasongelmien hoitoon. Huomaat eron muutaman päivän kuluttua, kun otat tätä lääkettä. Usein sinun on otettava tätä lääkettä loppuelämäsi ajan. Tämä lääke ei kuitenkaan voi palauttaa kilpirauhasen toimintaa, mutta se voi palauttaa kilpirauhashormoni levotyroksiinin puutteen elimistössä.

On tärkeää hoitaa tätä kilpirauhassairautta. Kilpirauhanen vastaa rasvan muuntamisesta energiaksi. Hitaasti toimiva kilpirauhanen voi aiheuttaa korkeaa kolesterolia ja sydän- ja verisuonitauteja.

Mahdolliset haittavaikutukset: sydämentykytys, stressin tunne, ripuli, hikoilu ja laihtuminen. Tämä on mahdollista, jos annos on liian suuri. Tässä tapauksessa annosta on valvottava ja tarvittaessa säädettävä.

Osta Levothyroxine

Täältä voit ostaa levotyroksiinia verkossa ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT