Levitra

alk. 96,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Vardenafil Hydrochloride
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Levitra?

Levitra on erektiopilleri, joka sisältää vaikuttavaa ainetta vardenafiilia. Sitä on yleensä saatavana 5, 10 ja 20 mg:n tabletteina ja digestiiveina. Tällä hetkellä saatavilla on kuitenkin vain 20 mg:n versio.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Levitraa erektiohäiriön hoitoon. Tämän lääkkeen avulla saat pidemmän ja paremman erektion.

Erektiohäiriö voi johtua stressistä (usein nuoremmilla miehillä). Ihmisillä, joilla on seuraavat sairaudet, on suurempi riski sairastua erektiohäiriöön: diabetes, korkea verenpaine ja korkea kolesteroli.

Miten Levitra toimii?

Vardenafiili on PDE-5-estäjä. PDE-5 on entsyymi, joka saa peniksen lihasseinämät supistumaan, mikä saa peniksen verisuonet supistumaan. Vardenafiili vaikuttaa tätä entsyymiä vastaan ja saa peniksen verisuonet laajenemaan, jolloin enemmän verta pääsee virtaamaan peniksen läpi. Tämä mahdollistaa erektion saamisen, kun olet seksuaalisesti kiihottunut, ja se voi myös kestää pidempään.

Kuinka käyttää

Ota tämä pilleri puoli tuntia ennen kuin aiot olla yhdynnässä. Levitra toimii 5 tuntia. Voit ottaa tätä lääkettä aterioiden jälkeen, mutta älä koskaan ota enempää kuin yksi annos päivässä. Levitra toimii vain, kun olet seksuaalisesti kiihottunut.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tätä lääkettä käyttävät 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat miehet, mutta yli 50-vuotiaat miehet käyttävät sitä useammin, koska erektiohäiriön riski kasvaa iän myötä. 14 %:lla Alankomaiden yli 18-vuotiaista miehistä on erektiohäiriö. Levitran käyttäjillä tehty testi osoitti, että kaikki sitä käyttäneet miehet kokivat erektion parantuneen.

Muista, että tämä lääke toimii vain, kun olet seksuaalisesti kiihottunut. Vain silloin se voi parantaa erektiota ja saada sen kestämään pidempään.

Tämän lääkkeen käytön yhteydessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: päänsärky, närästys, kasvojen punoitus, huimaus ja nenän tukkoisuus. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä selkäkipua, ihon turvotusta, tinnitusta, sydämen sykkeen nousua, lihaskramppeja, pahoinvointia ja oksentelua.

Lääkkeen pieni annos vähentää merkittävästi haittavaikutusten riskiä. Siksi voit käyttää Levitraa, jos sinulla on ollut monia haittavaikutuksia, kun olet käyttänyt muita erektiohäiriölääkkeitä.

Älä yhdistä tätä lääkettä HIV-lääkkeiden, sieni-infektioiden ja korkean verenpaineen lääkkeiden kanssa. Älä myöskään käytä antibiootteja, muita erektiohäiriölääkkeitä tai nitraatteja. Alkoholin nauttiminen ei ole suositeltavaa. Alkoholi ei tehoa tähän lääkkeeseen, mutta lisää erektio-ongelmia.

Osta Levitra

Moni mies häpeää keskustella erektiohäiriöstään yleislääkärin tai jonkun yhteisön jäsenen kanssa. Me ymmärrämme sen! Siksi tarjoamme turvallisen ja laillisen tavan ostaa Levitraa verkossa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT