Lariam

92,76 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Lariam?

Lariam on lääke, jota käytetään malarian ehkäisyyn tai torjuntaan. Voit ostaa Lariamia tabletteina, jotka sisältävät 250 mg meflokiinia. Meflokiini eliminoi malariaparasiitin.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Lariamia estämään malarian sairastumisen tai hallitsemaan kohtausta. Malarian tunnistaa kovasta kuumeesta, päänsärystä ja lihassärystä. Taudin aiheuttaa Anopheles-hyttysten kuljettama loinen. Nämä hyttyset elävät Afrikan, Keski- ja Etelä-Amerikan ja Aasian trooppisilla alueilla. Jos hyttynen puree sinua, voit saada malariatartunnan. Lariam estää malariaparasiitin läpimurron, tai jos se läpäisee sen, Lariam tuhoaa loisen.

Miten Lariam toimii?

Meflokiini tappaa malariaparasiitin. Aine varmistaa, ettei loinen voi enää lisääntyä. Jäljelle jäävä materiaali poistuu elimistön oman immuunijärjestelmän toimesta.

Käytä

Ota tabletit heti aterian jälkeen. Näin aine imeytyy paremmin elimistöön, ja myös pahoinvointi, vatsakipu ja ripuli vähenevät.

Hyökkäyksen estäminen:

  • Ota 1 tabletti viikossa.
  • Aloita 2-3 viikkoa ennen lähtöäsi.
  • Kun olet palannut, sinun on otettava näitä tabletteja vielä 4 viikon ajan. Tauti voi jatkua useita viikkoja tai kuukausia sen jälkeen, kun olet palannut tartunta-alueelta.
  • Viimeistele kaikki hoidot.

Taistele hyökkäystä vastaan:

  • Ota tabletti 2-3 kertaa 6-12 tunnin välein.
  • Suorita koko hoito loppuun.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Lariam on tehokas malarian ehkäisyssä ja valvonnassa. Tämä lääke on osoittautunut erittäin tehokkaaksi sellaisten malarian muotojen hoidossa, joita ei voida hoitaa muilla malarialääkkeillä. Muista kuitenkin, että mikään malarialääke ei voi tarjota 100-prosenttista suojaa loistartuntoja vastaan.

On tärkeää hoitaa tautia. Tauti voi olla kohtalokas, jos sitä ei hoideta ajoissa.

Kun palaat tartunta-alueelta, ota pilleri vielä vähintään neljän viikon ajan. Tauti voi jatkua useita viikkoja tai kuukausia paluun jälkeen.
Vuonna 2017 maailmassa 219 miljoonaa ihmistä sai malariatartunnan. Tämä tapahtui suurelta osin Intiassa.

Mahdolliset haittavaikutukset: vatsakipu, kuume, päänsärky, ahdistuneisuus, unettomuus, painajaiset, huimaus, huono mieliala, kutina ja silmäongelmat.

Osta Lariam

Haluatko ostaa Lariamia verkossa ilman reseptiä? Meidän kanssamme se on mahdollista! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT