Lansoprazole

alk. 51,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Lansoprazole
Osasto:

Kuvaus

Mitä lansopratsoli on?

Lansopratsoli on lääke, jota käytetään närästyksen, haavaumien, pohjukaissuolihaavan ja gastroesofageaalisen refluksitaudin (GERD) hoitoon. Saatavana kapseleina, jotka sisältävät 15 mg tai 30 mg lansopratsolia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään vähentämään mahahapon tuotantoa. Joillakin ihmisillä mahahappo voi virrata takaisin ruokatorveen ruokatorven sulkijalihaksen aukon kautta. Lihas lakkaa sitten toimimasta kunnolla. Tämä aiheuttaa usein voimakasta kipua ja epämiellyttävää makua suussa. GERD:n voi tunnistaa myös polttavasta tunteesta rinnassa ja nielemisvaikeuksista.

Kuka tahansa voi kärsiä närästyksestä. Näin voi käydä esimerkiksi, jos olet syönyt liikaa tai jos olet ylipainoinen. Myös raskaana olevat naiset kärsivät siitä enemmän. Tämä johtuu siitä, että vatsaan kohdistuva paine kasvaa.

Tällä lääkkeellä hoidetaan myös mahahaavoja ja pohjukaissuolihaavoja.
Voit jatkaa lansopratsolin käyttöä, jos käytät muita lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa vatsavaivoja. Lansopratsoli torjuu nämä oireet.

Miten lansopratsoli toimii?

Mahalaukussa on useita protonipumppuja. Nämä pumput tuottavat mahahappoa. Näin ruoka voidaan käsitellä ja sulattaa kunnolla. Lansopratsoli vaikuttaa näiden pumppujen toimintaan. Tämän seurauksena vatsahappoa muodostuu vähemmän, ja kärsit vähemmän närästyksestä ja röyhtäilystä.

Kuinka käyttää

Niele kokonainen kapseli veden kanssa. Jos tämä ei auta, avaa kapseli ja niele pallot jogurtin, veden tai hedelmämehun kanssa. Älä pureskele. Ota se tyhjään vatsaan.

Jos sinulla on refluksi, ota yksi tabletti päivässä neljän viikon ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Lansopratsoli vähentää tehokkaasti vatsavaivoja. Ajattele vain närästystä, GERD:tä, haavaumia …. On tärkeää ottaa tätä lääkettä vähintään 4 viikon ajan refluksitautiin. Vasta sitten huomaat tuloksia. Jos et huomaa parannusta, sinun on käytettävä toista lääkettä.

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, ummetus, väsymys, päänsärky, huimaus ….

Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta Lansoprazole

Osta Lansoprazole verkossa ilman reseptiä? Meiltä voit tilata tämän lääkkeen ilman oman lääkärisi reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT