Lamuna 20

alk. 82,05 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Mercilon (Lamuna 20)
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Lamuna 20?

Lamuna 20 on ehkäisypilleri, joka sisältää seuraavia keinotekoisia hormoneja: desogestreeli ja etinyyliestradioli. Niillä on sama vaikutus kuin estrogeenilla ja progesteronilla. Yksi pilleri sisältää 150 mg desogestreelia ja 20 mg etinyyliestradiolia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tällä pillerillä suojaudut ei-toivotulta raskaudelta. Tämä pilleri sisältää samoja keinotekoisia hormoneja kuin Marvelon, mutta pienempänä annoksena. Lamuna 20 sopii siksi ihmisille, jotka ovat herkempiä sivuvaikutuksille.

Miten Lamuna 20 toimii?

Keinotekoiset hormonit desogestreeli ja etinyyliestradioli toimivat samalla tavalla kuin kehon omat hormonit progesteroni ja estrogeeni. Progesteroni säätelee ovulaatiota ja estrogeeni säätelee kohdun limakalvon eritystä. Koska näitä hormoneja on elimistössä, elimistö olettaa, että ovulaatio on jo tapahtunut ja että kypsää munasolua ei hylätä. Kohdun limakalvo ei myöskään paksuudu, jotta munasolu voisi istua. Keinotekoiset hormonit paksuuntuvat myös kohdunkaulan ympärillä olevaan limatulppaan. Näin sperma ei pääse tunkeutumaan helposti.

Kuinka käyttää

Ota pilleri 21 päivän ajan (liuskan loppuun asti) ja lopeta sen jälkeen pillerin ottaminen 7 päiväksi. Tämä on sinun pilleritön viikkosi. Tällä viikolla sinulla on verenvuoto. Aloita uusi sykli tämän viikon jälkeen. On erittäin tärkeää, että otat pillerin aina tiettyyn aikaan, jotta et unohda pilleriä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Lamuna 20 estää raskauden 99 %:ssa tapauksista, jos se otetaan oikein ja ajoissa. Voit halutessasi yhdistää pillerin ja kondomin.

Tämän pillerin hormonit paksuntuvat kohdunkaulan ympärillä olevaa limaa, mikä vaikeuttaa siittiöiden tunkeutumista. Tämä vähentää entisestään raskauden riskiä.

Huomaa: Jos sinulla on ripulia tai oksentelua 4 tunnin kuluessa pillerin ottamisesta, se ei ehkä enää suojaa täydellisesti raskaudelta. Tämä riippuu siitä, millä viikolla se tapahtuu. Lue esitteestä, mihin toimiin sinun on ryhdyttävä.

Jos käytät tätä pilleriä, saatat saada migreeniä ja päänsärkyä, rintasi voivat muuttua herkemmiksi, saatat saada ihottumaa ja libidosi voi heikentyä. Vatsavaivoja, pahoinvointia ja epäsäännöllistä emätinvuotoa voi myös esiintyä. Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos seuraavia haittavaikutuksia ilmenee: allerginen reaktio (kasvojen ja huulten turpoaminen), verihyytymät (luiden turpoaminen), rintasyövän oireet (rintojen kipeytyminen, kyhmyt rinnoissa, muutokset nänneissä).

Osta Lamuna 20

Jos käytät tai haluat käyttää Lamuna 20 -valmistetta, et tarvitse erillistä lääkärin määräystä. Voit ostaa Lamuna 20 -valmistetta meiltä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT