Lamisil

alk. 96,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Lamisil?

Lamisil on lääke, joka sisältää terbinafiinia ja torjuu sieniä ja hiivaa, kuten Candida-hiivaa. Saatavana tabletteina, joissa on 250 mg terbinafiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Lamisilia käytetään ihon tai kynsien sieni-infektioiden, kuten kynsisienen, jalkasienen, verkkoekseeman ja varpaiden sienen torjuntaan. Kynsisienen sieni voi levitä ja aiheuttaa jalkamätää. Sieniä esiintyy luonnostaan ihollamme. Niitä voi kuitenkin yhtäkkiä tulla runsaasti, kun elimistö on epätasapainossa. Tämä voi johtua eri tekijöistä, kuten stressistä, psoriaasista, diabeteksesta, huonosta verenkierrosta tai heikentyneestä immuunijärjestelmästä. Tämä voi johtaa haitallisiin sieni-infektioihin.

Voit tunnistaa sieni- tai kalkkikynnen seuraavista oireista: jalkojen kutina ja varpaiden välit, ihosieni, hauraat ja halkeilevat kynnet, varpaankynnen ruskea, valkoinen tai keltainen värimuutos. Voit saada tämän tilan myös kynsiin.

Miten Lamisil toimii?

Lamisilin vaikuttava aine on terbinafiini. Tämä aine estää ergosterolin tuotantoa. Normaalisti sienisolut tuottavat tätä ainetta kasvaakseen ja pysyäkseen hengissä. Ilman tätä ainetta uudet sienisolut eivät voi kasvaa, ja immuunijärjestelmä voi tuhota solut. Näin sieni-infektio häviää.

Ohjeet

Ota 1 tabletti päivässä. Tee näin vähintään kahden viikon ja enintään kuuden kuukauden ajan. Ota tabletti veden kanssa äläkä pureskele tablettia.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Lamisil on tehokas hoitamaan jalka- ja sieni-ekseemaa sekä kynsisieniä. Tabletit ovat tehokkaimpia, koska niissä lääke kulkeutuu verenkiertoon ja hoitaa joka tapauksessa koko sairaan alueen. Jos käytät voidetta tai suihketta, voit aina unohtaa tai jättää pois osan ihosta tai kynsistä, joka on hoidettava.

Kuka tahansa voi saada pehmytkynnen. Jos olet yli 55-vuotias, riski sairastua jalkasieniin kasvaa.

Seuraavia haittavaikutuksia voi esiintyä: Päänsärky, kutina, ihottuma, turvotus, lihassäryt, nivelkipu, makuhäiriöt, ripuli, huimaus, väsymys ja pahoinvointi.

Osta Lamisil

Voit ostaa meiltä Lamisilia ilman reseptiä. Ei tarvitse mennä lääkäriin tai apteekkiin hoitamaan ihon ja kynsien sieni-infektioita! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT