Kloramfenikol

alk. 658,09 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Chloramphenicol
Osasto:

Kuvaus

Mitä kloramfenikoli on?

Kloramfenikoli on silmälääke, jota on saatavana silmätippoina ja silmävoiteena. Potilaiden tulisi käyttää sitä tavallisesti kolmen tunnin välein tulehtuneisiin silmiin. Tätä lääkettä kutsutaan myös kloramfenikoliksi, ja sitä valmistaa Mercury Pharma. Se on antibiootti, jota käytetään sidekalvotulehdukseen, joka tunnetaan paremmin nimellä sidekalvotulehdus.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään sidekalvotulehduksen (sidekalvon tulehdus) hoitoon. Sidekalvotulehdus on silmäsairaus, jonka voivat aiheuttaa bakteerit ja virukset tai allergioita aiheuttavat aineet. Potilailla on yleensä punaiset ja tulehtuneet silmät, mutta myös ärsytystä, kyynelehtimistä tai tahmeaa keltaista vuotoa voi esiintyä. Jos oireet ovat vakavia, kuten näköhäiriöt, kipu, silmien voimakas punoitus tai suuri valoherkkyys, on suositeltavaa mennä sairaalaan mahdollisimman pian. On mahdollista, että nämä oireet voivat olla vakava silmätulehdus. Muissa tapauksissa kloramfenikoli voi olla erinomainen lääke.

Miten kloramfenikoli toimii?

Tipat tai voide sisältävät antibiootteja, jotka estävät bakteerien kasvua. Nämä bakteerit ovat vastuussa silmän pinnallisesta tulehduksesta. Antibioottien käyttö aktivoi immuunijärjestelmää, jolloin bakteerit muuttuvat haavoittuviksi ja elimistö voi poistaa infektion. Yleensä oireet häviävät jo 24 tunnin kuluttua. On kuitenkin tärkeää jatkaa kloramfenikolin käyttöä 48 tunnin ajan oireiden häviämisen jälkeen. Jos lopetat antibiootin käytön liian pian, oireet voivat palata. Jos et huomaa parannusta 48 tunnin käytön jälkeen, ota yhteys lääkäriin. On tärkeää, ettet koskaan ylitä määrättyä annosta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Kloramfenikoli on erittäin tehokas, koska sen vaikutusalue on laaja ja resistenssi kehittyy vähemmän nopeasti. Potilas voi huomata huomattavaa parannusta jo 24 tunnin kuluttua. Hoito on melko yksinkertaista, ja potilas voi tehdä sen itse. On tärkeää, ettei annosta jätetä väliin, jotta teho säilyisi. Unohditko laittaa voidetta tai tippoja silmääsi? Korvaa se mahdollisimman pian. Jos on jo aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka hoitoa tavalliseen tapaan. Jos noudatat pakkausselosteessa annettuja ohjeita oikein, tämä lääke on erittäin tehokas, ja haittavaikutuksia on vähemmän.

Osta kloramfenikoli

Haluatko ostaa Chloramphenicolia ilman reseptiä? Voit tilata tämän lääkkeen meiltä menemättä lääkäriin tai apteekkiin. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT