Janumet

144,29 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Janumet?

Janumet on lääke, jota käytetään diabetes mellituksen ja heikentyneen hedelmällisyyden hoitoon. Tyypin 2 diabetesta kutsutaan myös ”diabetekseksi”. Janumetin vaikuttavat aineet ovat sitagliptiini ja metformiini. Näiden kahden aineen yhdistelmää on saatavana reseptillä Janumet-merkkisellä nimellä. Janumet on saatavana kalvopäällysteisinä tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Janumetin vaikuttavat aineet toimivat yhdessä kontrolloidakseen tyypin 2 diabetesta sairastavien aikuisten verensokeritasoja. Tämä lääke auttaa lisäämään aterian jälkeen tuotetun insuliinin määrää. Samalla se vähentää elimistön tuottaman sokerin määrää.

Miten Janumet toimii?

Janumet auttaa alentamaan verensokeria yhdessä ruokavalion ja riittävän liikunnan kanssa. Tätä lääkettä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden tyypin 2 diabeteksen hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden kanssa.

Tabletti on parasta ottaa aterian aikana tai heti aterian jälkeen veden kanssa. Silloin lääke aiheuttaa vähemmän ruoansulatuskanavan ongelmia. Jos sinun on käytettävä Janumetia kerran päivässä, se on parasta tehdä aamiaisen yhteydessä. Käytätkö sitä kahdesti päivässä? Jos näin on, voit ottaa ensimmäisen tabletin ensimmäisen aterian yhteydessä. Ota sitten toinen tabletti ilta-aterian yhteydessä.

Janumet-valmisteen käytön aikana on tärkeää, että jatkat lääkärin suosittelemaa ruokavaliota. Varmista myös, että hiilihydraattien saanti jakautuu hyvin koko päivän ajalle.

Onko sinulla diabetes ja haluatko paastota ramadanin aikana? Jos näin on, se voi vaikuttaa verensokeriin. On mahdollista saada hypo päivällä. Yöllä verenkiertoon voi päästä liikaa glukoosia illallisen vuoksi. On parasta keskustella lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa siitä, miten Janumet-valmisteen käyttöä voi muuttaa. Loppujen lopuksi et syö päivän aikana. Sinun on ehkä otettava lääkkeesi eri aikaan ja eri määrässä, kun olet paastossa.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Jos elämäntapamuutokset eivät riitä vähentämään tyypin 2 diabeteksen oireita, voidaan tarvita lääkkeitä verensokerin hallitsemiseksi. Janumet on tehokas lääke tähän.

Tätä lääkettä saa käyttää raskauden aikana vain lääkärin kanssa neuvoteltuaan. Jos imetät, voit käyttää Janumetia ilman ongelmia. Diabetes vaikuttaa ajokykyyn. Keskustele aina lääkärisi kanssa siitä, onko ajaminen turvallista. Janumet-valmistetta käytettäessä on parasta rajoittaa alkoholin käyttöä. Tämän lääkkeen käytön yhteydessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: vatsan ja suoliston häiriöt ja ruokahaluttomuus. Harvinaisissa tapauksissa saatat kokea myös makuhäiriöitä. Näkö voi myös hämärtyä.

On tärkeää, että lääkärisi tietää, mitä muita lääkkeitä käytät Janumetin lisäksi. Muut lääkkeet voivat vaikuttaa toisiinsa. Lääkärin on myös tärkeää tietää, onko sinulla muita sairauksia.

Janumetin ostaminen

Osta Janumet verkossa ilman reseptiä? Meiltä voit tilata tämän lääkkeen ilman oman lääkärisi reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT