Ipratropium Steri-Neb

alk. 89,19 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Ipratropium Bromide

Kuvaus

Mikä on ipratropium?

Ipratropium on lääke, jota käytetään keuhkoahtaumataudin ja astman oireiden hoitoon. Tämä lääke sisältää vaikuttavaa ainetta ipratropiumia. Voit ostaa tätä lääkettä sumuttimena, joka sisältää 500 mikrogrammaa ipratropiumia 2 ml:ssa tai 250 mikrogrammaa ipratropiumia 1 ml:ssa. Lääkettä käytetään sumuttimessa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Ipratropiumia käytetään COPD:n hoitoon. COPD on sateenvarjotermi useille keuhkosairauksille: krooninen keuhkoputkentulehdus, keuhkolaajentuma, krooninen hengitystieobstruktio…..

Kroonisessa keuhkoputkentulehduksessa keuhkosi tuottavat paljon limaa, ja joudut yskimään paljon. Keuhkojen liikakasvu aiheuttaa hengitysteiden ympärillä olevien lihasten supistumista. Tämä vaikeuttaa hengittämistäsi ja saa heidät hengästymään. Keuhkoahtaumatauti johtuu liiallisesta tupakoinnista, ilmansaasteista ja pölyhiukkasista. Tarvitaan lisätutkimuksia sen selvittämiseksi, onko keuhkoahtaumatauti myös perinnöllinen.

Lisäksi voit käyttää tätä lääkettä astmaoireiden (yskä, hengenahdistus, lima…) hoitoon. Tämä tehdään, jos sinulla on hengenahdistus ja muut hengenahdistukseen käytettävät nopeavaikutteiset lääkkeet eivät auta.

Miten ipratropium toimii?

COPD:ssä asetyylikoliini saa keuhkojen lihakset supistumaan. Ipratropium kumoaa tämän aineen vaikutuksen. Tämä saa lihakset rentoutumaan ja voit taas hengittää kunnolla. Ipratropium vähentää myös liman määrää keuhkoissa. Sinulla ei ole enää hengenahdistusta ja yskit vähemmän.

Kuinka käyttää

  • Käytä sumutinta liuoksen sumuttamiseen.
  • Annostus 0,4-2 ml, enintään 4 kertaa päivässä.
  • COPD: säännöllisin väliajoin.
  • Astma: hengenahdistus.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Ipratropium tehoaa keuhkoahtaumataudin ja astman oireiden hoitoon. Hengästyminen vähenee 15 minuuttia sisäänhengityksen jälkeen. Tämä kestää 4-8 tuntia.

COPD:n hoito on erittäin tärkeää. Tämä johtuu siitä, että keuhkoahtaumatauti voi aiheuttaa pitkäaikaisia vaurioita keuhkoihin.

Voit käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on astma. Käytä sitä kuitenkin vain, jos sinulla on kohtaus eikä oireita voida lievittää muilla nopeavaikutteisilla astmalääkkeillä.

Mahdolliset haittavaikutukset: yskä, kurkkukipu, suun kuivuminen, pahoinvointi, päänsärky, sydämentykytys, näön hämärtyminen …. Kuivan suun tunnetta voi lievittää purukumin pureskelulla tai jääpalaa imeskelemällä.

Osta Ipratropium

Osta ipratropiumia ilman reseptiä Hyvän olon apteekista! Meidän avullamme sinun ei tarvitse käydä oman lääkärisi ja apteekkihenkilökunnan luona. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT