Invicorp

alk. 207,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Aviptadil/ Phentolamin Mesylat

Kuvaus

Mikä on Invicorp?

Invicorp on injektio, jota käytetään erektiohäiriöiden, impotenssin, hoitoon. Yksi injektio sisältää 25 mcg aviptadiilia ja 2 mg fentolamiinimesilaattia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Sinun tulisi käyttää Invicorpia erektiohäiriöihin. Tämä lääke antaa sinulle pidemmän ja paremman erektion. Erektio-ongelmiin voi kuulua se, että erektiota ei saada ajoittain, erektio ei kestä tarpeeksi kauan tai se ei ole tarpeeksi kova…..

Kun mies on seksuaalisesti kiihottunut, tietyt kemikaalit lähettävät signaalin kehoon. Tämä signaali saa verisuonet laajenemaan. Tämä saa aikaan sen, että peniksen erektiokudokseen virtaa paljon verta ja se kovettuu. Erektiohäiriössä verisuonet ovat usein ahtautuneet niin, ettei penikseen pääse virtaamaan riittävästi verta.

Nuorempien erektiohäiriöt johtuvat usein stressistä tai luottamuksen puutteesta. Diabetesta, korkeaa verenpainetta, korkeaa kolesterolia jne. sairastavilla on suurempi riski saada erektiohäiriö. Myös elintavoilla voi olla merkitystä. Ajatellaanpa vain liiallista alkoholinkäyttöä, runsasta tupakointia, huumeiden käyttöä…. Mitä vanhempi olet, sitä todennäköisemmin sinulla on erektiohäiriöitä.

Miten Invicorp toimii?

Fentolamiinimesilaatti alentaa verenpainetta. Tämä parantaa veren virtausta penikseen. Aviptadil tekee saman asian, mutta pitää myös veren peniksessä, kun olet seksuaalisesti kiihottunut. Tämä saa erektion kestämään pidempään ja olemaan kovempi.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Monet miehet kamppailevat erektiohäiriöiden kanssa. 14 prosentilla Alankomaiden yli 18-vuotiaista miehistä on erektio-ongelmia. Tätä lääkettä voivat käyttää vähintään 18-vuotiaat miehet. Yli 50-vuotiaat miehet valitsevat usein tämän injektion. Tämä johtuu siitä, että erektiohäiriön todennäköisyys kasvaa iän myötä. Nämä ongelmat voivat vaikuttaa vakavasti parisuhteeseen tai seksielämään ja aiheuttaa myös psyykkisiä ongelmia. Siksi on erittäin tärkeää hoitaa impotenssia. Invicorp on tehokas erektiohäiriöiden hoidossa.

Tärkeää: Jos käytät tätä lääkettä, sinun on käytävä lääkärin tai urologin vastaanotolla vähintään kerran neljännesvuodessa.

Mahdolliset haittavaikutukset: kasvojen punoitus, mustelmat pistoskohdassa, päänsärky, sydämen sykkeen nousu, veren kertyminen pistoskohdan alle…..

Osta Invicorp

Invicorp ostaa verkossa ilman reseptiä? Meiltä voit tilata tämän lääkkeen erektio-ongelmiin verkossa ilman, että menet lääkäriin ja apteekkiin. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT