Imodium Syrup SF

58,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Imodium?

Imodium sisältää loperamidia. Tämä aine estää suoliston liikettä ja saa peräaukon supistumaan. Tätä lääkettä käytetään, kun sinulla on ripuli. Imodiumia on saatavana siirappina. 5 ml Imodiumia sisältää 1 mg loperamidia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Imodiumia käytetään krooniseen ripuliin ja akuuttiin ripuliin. Krooninen ripuli on todennäköisempi, jos sinulla on seuraavat sairaudet: ärtyvän suolen oireyhtymä, divertikuliitti, krooninen haimatulehdus, keliakia ja tulehduksellinen suolistosairaus. Akuutin ripulin aiheuttaa loinen, virus tai bakteeri. Voit saada sen myös huonona reaktiona tiettyihin elintarvikkeisiin tai liiallisen alkoholin tai stressin vuoksi.

Miten Imodium toimii?

Loperamidi hidastaa suolen toimintaa, jotta suolisto voi imeä enemmän vettä ja suoloja ulosteesta. Se saa myös peräaukon supistumaan. Tällöin uloste pysyy suolistossa pidempään. Sinun on käytävä vessassa harvemmin. Lopeta tämän lääkkeen ottaminen, jos sinulla ei ole ollut ripulia 12 tuntiin.

Käytä

Akuutti ripuli

  • 4 kertaa 5 ml, sitten 2 kertaa 5 ml jokaisen suolen liikkeen jälkeen.
  • Älä ylitä 16 kertaa 5 ml päivässä.
  • Älä käytä yli 5 päivää.

Krooninen ripuli

  • 4-8 kertaa 5 ml, sitten kaksi kertaa 5 ml jokaisen suolen liikkeen jälkeen.
  • Enintään 16 kertaa 5 ml päivässä
  • Älä käytä yli 5 päivää.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Voit saada akuutin ripulin milloin tahansa. Ajattele vaikka matkaripulia tai kun olet syönyt jotain, josta vatsasi ei pitänyt. Tällöin sinun on käytävä usein vessassa. Tämä ei ole miellyttävää. Siksi oireita pitäisi vähentää Imodiumilla. Sinun on käytävä vessassa harvemmin. Yksi annos vaikuttaa 4-6 tunnin ajan.

Tämän lääkkeen käytön yhteydessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: päänsärky, pahoinvointi, oksentelu, turvotus, huimaus ja vaikea ummetus. Vähemmässä määrin saatat tuntea uneliaisuutta, suun kuivumista tai ihottumaa. Poikkeustapauksissa ihosi voi kutista, pupillisi voivat laajentua, sinulla voi olla virtsaamisvaikeuksia ja koordinaatiokykysi voi heikentyä.

Älä käytä tätä lääkettä yhdessä seuraavien lääkkeiden kanssa: kinidiini, gemfibrotsiili, ketokonatsoli, itrakonatsoli, desmopressiini tai muut ripulilääkkeet. Älä käytä Imodiumia, jos sinulla on ummetus tai turvonnut vatsa tai jos sinulla on vaikea ripuli antibioottien käytön jälkeen. Älä käytä, jos olet raskaana tai imetät.

On parasta olla juomatta alkoholia. Tämä voi pahentaa ripulioireita.

Osta Imodium

Ymmärrämme, että sinun ei tarvitse mennä lääkäriin tai apteekkiin, jos haluat vahvemman ripulilääkkeen kuin mitä apteekissa on saatavilla. Siksi tarjoamme turvallisen verkkoympäristön, jossa voit ostaa Imodiumia laillisesti ja turvallisesti.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT