Imigran

alk. 137,55 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Sumatriptan
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Imigran?

Imigran on sumatriptaania sisältävä lääke, joka hoitaa migreenikohtauksen oireita. Voit ostaa tätä lääkettä tabletteina tai nenäsumutteena. Tabletit sisältävät 50 tai 100 mg sumatriptaania. Nenäsumute sisältää 20 mg sumatriptaania.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Imigrania migreeniin. Saatat saada migreenikohtauksen tiettyjen ärsykkeiden vuoksi. Näitä ovat väsymys, stressi, unen puute, tietyt elintarvikkeet, kofeiini ja alkoholi. Kun saat tällaisen kohtauksen, saat usein jyskyttävän päänsäryn. Jotkut ihmiset tuntevat, että kohtaus on tulossa, koska he näkevät tummia pisteitä tai valon välähdyksiä.

Miten Imigran toimii?

Migreeni syntyy, kun aivojen verisuonet tulehtuvat ja laajenevat. Tämä aiheuttaa kipua ja muita oireita. Triptaanilääkkeet, kuten Imigran, stimuloivat aivojen serotoniinireseptoreita. Erityisesti sumatriptaani tekee näin. Nämä reseptorit puolestaan saavat verisuonet supistumaan. Kipu ja muut oireet vähenevät.

Tärkeää: Älä käytä tätä lääkettä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, vaan ainoastaan, jos sinulla on kohtauksen oireita.

Ohjeet

Nenäsumute:

  • 1 annos sieraimeen.
  • 1 tabletti 24 tunnin välein, jos oireet eivät palaudu: ota uusi tabletti 2 tunnin kuluttua edellisestä annoksesta.
  • Ei saa käyttää ennaltaehkäisyyn.

Tabletit:

  • 1 tabletti jaksoa kohti.
  • 1 tabletti 24 tunnin välein, jos oireet eivät toistu: ota uudelleen 2 tunnin kuluttua edellisestä annoksesta.
  • Suurin vuorokausiannos 300 mg.
  • Ei saa käyttää ennaltaehkäisyyn.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Imigran hoitaa migreenin oireita. Se ei voi estää migreenikohtausta tai varmistaa, ettei sinulla ole enää koskaan migreenikohtausta. Tätä lääkettä ei pidä käyttää ennaltaehkäisyyn. Maailmanlaajuisesti jopa 18 prosenttia naisista ja 6 prosenttia miehistä kärsii migreenistä. Tutkijat uskovat, että tämä saattaa olla geneettisesti periytyvää, mutta lisätutkimuksia tarvitaan.

Jos 50 mg:n sumatriptaaniannos ei ole riittävän tehokas, voit kokeilla suurempaa 100 mg:n annosta.

Imigranin käytön yhteydessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: pahoinvointi, uneliaisuus, huimaus, punoitus, nenäverenvuoto, paine tai kipu rinnassa ja kurkussa. Älä juo alkoholia tai aja autoa.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet alle 18-vuotias tai yli 65-vuotias.

Osta Imigran

Voit ostaa Imigrania meiltä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT