Glucophage

alk. 53,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Metformin Hydrochloride
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Glucophage?

Glucophage on biguanidi, jota käytetään diabetesta (tyyppi 2) sairastavien potilaiden verensokerin ylläpitämiseen. Tämä lääke koostuu vaikuttavasta aineesta metformiinista. Voit ostaa Glucophagea tabletteina, jotka sisältävät 500 tai 850 mg metformiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Glucophage on lääke tyypin 2 diabetesta sairastaville. Tätä lääkettä käytetään verensokerin alentamiseen. Huomaat veren korkean sokeripitoisuuden seuraavista oireista: liiallinen jano, suun kuivuminen, tiheä virtsaaminen. Liika sokeri veressä voi vahingoittaa munuaisia, sydäntä, verisuonia, silmiä ja hermoja. Siksi on tärkeää hoitaa tämä. Ensinnäkin lääkäri neuvoo sinua sopeuttamaan elämäntapojasi. Tämä tarkoittaa enemmän liikuntaa ja sopivaa ruokavaliota (vähemmän rasvaa ja sokeria). Jos tämä ei auta riittävästi, voit kokeilla Glucophagea.

Miten Glucophage toimii?

Glucophage saa maksan tuottamaan vähemmän glukoosia ja suoliston imemään vähemmän glukoosia ruoasta. Tämä antaa aivoille nopeamman signaalin siitä, että vatsa on täynnä. Syöt vähemmän ja imetät siksi vähemmän sokeria. Tämä lääke tekee myös lihassolut herkemmiksi insuliinille. Näin sokeria imeytyy enemmän verestä.

Käyttöohjeet

Ota tabletit 2-3 kertaa päivässä. Vain jos et käytä muita verensokeria alentavia lääkkeitä.

  • Ota veden kanssa, niele kokonaisena.
  • Aterioiden jälkeen.
  • Aloita pienimmällä annoksella: 500 mg.

Huomautus: Kun käytät tätä lääkettä, veressäsi voi olla liian vähän glukoosia. Silloin hikoilet kylmästi, olet hämmentynyt, sinulla on kalpea iho, nälkäinen ja väsynyt….. Ota sitten mahdollisimman pian sokeria (esimerkiksi glukoosia).

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Glucophage alentaa tehokkaasti tyypin 2 diabetesta sairastavien potilaiden verensokeriarvoja. Tämä poistaa sellaiset oireet kuin suun kuivuminen, tiheä virtsaaminen jne. Yritä aina ensin muuttaa elämäntapojasi: mukautettu ruokavalio, enemmän liikuntaa. Jos tämä ei ole tarpeeksi tehokasta, voit käyttää tätä tuotetta.

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, ruokahaluttomuus, oksentelu, ripuli, makuhäiriöt. Kutina tai nokkosihottuma, B12-vitamiinin puute… ovat myös mahdollisia.

Osta Glucophage

Osta Glucophage ilman reseptiä? Tätä lääkettä on mahdollista tilata verkosta ilman, että tarvitset reseptiä perhelääkäriltäsi tai erikoislääkäriltäsi. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT