Gestinyl

68,29 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mikä on Katya?

Katya on ehkäisypilleri, jossa on keinotekoisia hormoneja: Gestodeenia ja etinyyliestradiolia, jotka suojaavat raskaudelta. Nämä hormonit toimivat kuten luonnolliset hormonit estrogeeni ja progesteroni. Yksi tabletti sisältää 30 mikrogrammaa etinyyliestradiolia ja 75 mikrogrammaa gestodeenia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Katya käytetään raskauden ehkäisypillerinä raskauden ehkäisemiseksi. Keinotekoiset hormonit toimivat estrogeenin ja progesteronin tavoin ja huijaavat kehoa uskomaan, että ovulaatio on jo tapahtunut. On suositeltavaa yhdistää tämä lääke toiseen ehkäisymenetelmään. Tämä voi olla esimerkiksi kondomi. Tämä vähentää entisestään raskauden riskiä.

Voit käyttää Katya-valmistetta myös silloin, jos sinulla on runsaat kuukautiset, joissa on paljon verenhukkaa. Kohdun limakalvon paksuus vähenee, joten verta erittyy vähemmän. Kuukautiset ovat myös lyhyemmät (enintään 7 päivää).

Miten Katya työskentelee?

Hormonit gestodeeni ja etinyyliestradioli toimivat kuten progesteroni ja estrogeeni. Progesteroni on vastuussa ovulaatiosta. Kohdun limakalvon rakennetta säätelee estrogeenihormoni. Nämä hormonit saavat kehon ajattelemaan, että ovulaatio on jo tapahtunut. Elimistö ei siis tuota kypsää munasolua eikä kohdun limakalvo paksuudu. Hormonit aiheuttavat kohdunkaulan ympärillä olevan limakalvon paksuuntumisen. Tämä tarkoittaa, että siittiöt eivät pääse emättimeen yhtä helposti, ja raskauden riski pienenee entisestään.

Käytä

Käytä pilleriä 21 päivän ajan. Pidä sitten 7 päivän tauko. Tämä on pilleritön viikko, kun sinulla on tulehdusverenvuoto. Aloita sitten uusi strippi.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Katya suojaa tehokkaasti raskaudelta 99 prosentissa tapauksista. Katya-valmistetta on parasta käyttää yhdessä toisen ehkäisymenetelmän, kuten kondomin, kanssa. Näin suljet pois raskauden mahdollisuuden.

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, korkea verenpaine, haitalliset verihyytymät suonissa, päänsärky, sappikivet, kivuliaat rinnat, alentunut libido, akne….. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos seuraavia haittavaikutuksia ilmenee: kasvojen ja huulten turvotus, rintojen kipuilu, kyhmyn tunne rinnassa, nännin muuttuminen, verihyytymät (turvonnut jalka).

Osta Katya

Osta Katya verkossa ilman reseptiä? Meiltä on mahdollista tilata tämä raskautta ehkäisevä pilleri ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT