Fucidin H

alk. 91,35 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Hydrocortisone Acetate
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Fucidin?

Fucidin on voide, jota käytetään ihotulehdusten, kuten psoriaasin, tulehtuneen ekseeman ja impetigon hoitoon. Voide sisältää 1 % hydrokortisonia (kortikosteroidi) ja 2 % fusidiinihappoa (antibiootti). Voide on 30 gramman tuubissa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytä tätä voidetta tulehduksellisten ihosairauksien, kuten psoriasiksen, parantamiseen lisätulehduksen kanssa. Se sopii myös erinomaisesti märkäruven ja ekseeman hoitoon. Psoriaasi johtuu tietyistä ärsykkeistä, jotka saavat immuunijärjestelmän reagoimaan immuunivasteella. Tämä saa ihosolut jakautumaan nopeammin. Silloin iho muuttuu punaiseksi, kivuliaaksi ja kutiavaksi. Myös halkeamat, läiskät ja halkeamien vuotaminen ovat mahdollisia. Nämä haavat voivat tulehtua nopeasti. Sen jälkeen haavaan (kyynärpäihin, polviin, käsiin, päänahkaan…) muodostuu näppylöitä.

Miten Fucidin toimii?

Voiteen sisältämä fusidiinihappo estää bakteerien proteiinituotantoa. Ne tarvitsevat näitä proteiineja jatkaakseen lisääntymistään ja olemassaoloaan. Jos nämä proteiinit puuttuvat, ne kuolevat. Hydrokortisoni pysäyttää immuunivasteen, joka aiheuttaa ihosolujen kiihtyvää solujen jakautumista. Näin oireet vähenevät nopeasti.

Käytä

Levitä voidetta haavaan kahdesti päivässä. Tee näin kahden viikon ajan. Jos infektio on vakavampi, voit käyttää sitä kolme kertaa päivässä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Fucidin on erittäin tehokas infektioita sisältävien ihosairauksien hoidossa sen nopean vaikutuksen vuoksi. Punoitus ja turvotus häviävät nopeasti. Voide ei ainoastaan lievitä oireita vaan myös torjuu bakteereja infektiossa. On tärkeää käyttää voidetta riittävän pitkään (vähintään 2 viikkoa), jotta kaikki bakteerit kuolevat. Vain silloin voide on tehokas.

Mahdolliset haittavaikutukset: ihoreaktio levityskohdassa (punoitus, kutina…) ja ekseeman tai ihottuman paheneminen. Tämän voiteen käyttö voi myös aiheuttaa munuaisten toiminnan heikkenemistä, glaukoomaa, ihon ohenemista, lisääntynyttä hikoilua ja punaisia ihottumia leuan tai suun ympärillä.

Älä käytä voidetta, jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista: ruusufinni, tuberkuloosi, huuliherpes, vesirokko, kuppa, sieni-infektio, paiseet.
Voit jatkaa alkoholin käyttöä tämän lääkkeen käytön aikana. Ajaminen on myös mahdollista, kunhan et kärsi sivuvaikutuksista, jotka voivat vaikuttaa ajamiseen. Älä käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana tai jos imetät.

Osta Fucidin voide/voide

Voit ostaa Fucidin meiltä käymättä lääkärissä tai apteekissa. Tarjoamme turvallisen, nopean ja luotettavan palvelun, jossa voit tilata Fucidin verkossa laillisesti.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT