Fluvastatin

alk. 62,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Fluvastatin

Kuvaus

Mikä on fluvastatiini?

Fluvastatiini alentaa veren kolesterolia. Tämä on välttämätöntä sydän- ja verisuonitautien riskin vähentämiseksi. Voit ostaa tätä lääkettä tabletteina, joissa on eri annokset: 20, 40 ja 80 mg fluvastatiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään veren kolesterolitason alentamiseen. Kolesterolilla on elimistössä myönteinen vaikutus. Se auttaa elimistöä tuottamaan tervettä solukudosta. Liika kolesteroli ei kuitenkaan ole hyväksi, ja se voi aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja. Suonet voivat ahtautua kolesterolin kertymisen vuoksi, mikä aiheuttaa paljon painetta verisuonten seinämiin. Diabeetikoilla ja henkilöillä, joilla on korkea verenpaine, on usein korkea kolesteroli.
Ihmiset, joilla on epäterveelliset elämäntavat: runsas tupakointi, alkoholin käyttö, rasvainen ruoka ja vähäinen liikunta, saavat todennäköisemmin korkean kolesterolin. Lisäksi sairaus on perinnöllinen ja voi periytyä.

Miten fluvastatiini toimii?

Kolesteroli kulkeutuu elimistöömme kahdella tavalla. Kehomme imee sen ravinnosta ohutsuolen kautta. Myös maksa tuottaa tätä ainetta HMG-CoA-reduktaasientsyymin avulla. Fluvastatiini vaikuttaa tähän entsyymiin, jolloin verenkiertoon pääsee vähemmän kolesterolia. Tämä vähentää myös sydän- ja verisuonitautien riskiä.

Ohjeet

  • 1 tai 2 tablettia päivässä.
  • Aloitusannos on yleensä yksi 20 mg:n tabletti.
  • Jos otat yhden tabletin, ota se illalla. Jos otat kaksi tablettia, ota yksi aamulla ja yksi illalla.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Fluvastatiini on tehokas veren korkeiden kolesterolipitoisuuksien hoidossa. Tämä lääke alentaa kolesterolitasoja ja vähentää siten sydän- ja verisuonitautien riskiä.
Tarkista 4 viikon käytön jälkeen, toimiiko lääke. Säädä annosta tarvittaessa.

Tärkeää: Muuta ensin elämäntapojasi ennen minkään lääkkeen ottamista. Yritä vähentää rasvaista ruokaa, alkoholia ja tupakointia. Harrasta myös riittävästi liikuntaa. Jos tämä ei auta, voit vaihtaa lääkkeisiin, kuten fluvastatiiniin.

Mahdolliset haittavaikutukset: vatsakipu, huimaus, päänsärky, unettomuus, raajojen pistely, kuume….. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta Fluvastatin

Fluvastatin helppo ja turvallinen ostaa verkossa ilman reseptiä? Meiltä on mahdollista tilata tämä lääkitys laillisesti verkossa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT