Fluconazol

alk. 46,70 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Fluconazol

Kuvaus

Mikä on Fluconazol?

Flukonatsoli on sienilääke, jota käytetään hiivan ja homeen hoitoon. Se on Teva Diflucanin geneerinen versio.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Flukonatsolia voidaan käyttää elinten, ihon, kynsien ja limakalvojen sieni- ja hiivatulehdusten hoitoon. Voit käyttää tätä lääkettä myös suun ja ruokatorven infektioihin (sammas). Se tehoaa myös Leishmania-loisen aiheuttamiin ihoinfektioihin. Muita ihotulehduksia voivat olla esimerkiksi jalkamätä, rengasmato ja pityriasis versicolor.

Miten flukonatsoli toimii?

Tämän lääkkeen avulla ergosterolia ei enää tuoteta sienen soluseinissä. Ergosterolia tarvitaan soluseinien ylläpitämiseen, ja ilman sitä sienet kuolevat.

Voit ottaa tämän lääkkeen kapseleina pienen vesimäärän kanssa. Jos se on sinulle vaikeaa, voit ottaa sitä myös jogurtin tai vanukkaan kanssa. Ravista siirappi hyvin ennen käyttöä ja mittaa se sitten joko mittakupilla tai mukana toimitetulla mittaruiskulla. Joissakin tapauksissa sinun ei ehkä tarvitse ottaa päivittäistä annosta, vaan vain kerran tai kolme kertaa viikossa.

Kuinka kauan sinun on otettava tätä lääkettä, riippuu tilastasi. Alla on yhteenveto siitä, kuinka kauan sinun tulisi käyttää tätä lääkettä tilasi mukaan. Varmista, että hoidat hoidon loppuun.

  • Candida-hiivainfektio emättimessä tai kivespussissa: 1 kerta 1 kapseli, joskus 1
  • kapseli 3 päivää myöhemmin.
  • Sieni-ihoinfektio: 2-6 viikkoa.
  • Kynsien sieni-infektio: 3-12 kuukautta.
  • Elinten sieni-infektio: useita viikkoja tai kuukausia.
  • Lohdutus: 1-4 viikkoa.
  • Leishmania-loinen: noin 6 viikkoa.
  • Pityriasis versicolor: 2-4 viikkoa.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

On tärkeää saattaa hoito päätökseen. Jos lopetat aiemmin, on mahdollista, että elävää hiivaa ja sieniä on vielä jäljellä. Vaikka olosi paranisi eikä sinulla olisi enää mitään oireita. Jos saat hoidon päätökseen, flukonatsoli on erittäin tehokas sieni- ja hiivatulehdusten hoidossa.

Kun käytät tätä lääkettä, saatat saada ruoansulatuskanavan ongelmia, päänsärkyä ja ihottumaa (kutinaa, punoitusta). Poikkeustapauksissa saatat tuntea olosi uneliaaksi, hiuksesi saattavat pudota, saatat saada suun kuivumisen ja saatat saada maksasairauden sekä punasolujen, valkosolujen ja verihiutaleiden tuotannon vähenemisen. Saatat saada kuumetta ja vilunväristyksiä. Saatat myös tuntea pistelyä käsissäsi ja jaloissasi.

Älä yhdistä flukonatsolia antikoagulaatiolääkkeiden, tuberkuloosin, HIV:n, sydänsairauksien, epilepsian ja C-hepatiitin hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden kanssa. Yhdistelmähoitoa alpratsolaamin, darifenasiinin, tofacitinibin, midatsolaamin ja vinkristiinin kanssa ei myöskään suositella. Luettelo ei ole tyhjentävä, ja sitä voidaan täydentää.

Voit ottaa lääkettä ongelmitta alkoholin käytön ja ajamisen yhteydessä. Älä kuitenkaan käytä sitä pitkään, jos imetät tai olet raskaana. Kerta-annos on sallittu, eikä se ole haitallinen.

Osta Fluconazol

Jos tiedät kärsiväsi sieni- tai hiivatulehduksista, haluat päästä niistä eroon mahdollisimman pian! Joskus voi olla vaikeaa löytää aikaa käydä lääkärissä ja apteekissa. Siksi meillä on yksinkertainen palvelu, jonka avulla voit ostaa flukonatsolia verkossa. Turvallinen, luotettava ja nopea!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT