Flixonase

alk. 71,59 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Fluticasone Propionate
Osasto:

Kuvaus

Mikä on flixonaasi?

Flixonaasi on nenäsumute, joka sisältää flutikasonipropionaattia, allergisen nuhan hoitoon tarkoitettua kortikosteroidia. Lääkettä on saatavana myös nenätippoina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä allergisen nuhan hoitoon. Se vähentää heinänuhan, pölypunkkien, homeen ja lemmikkieläinten pölyallergioiden oireita. Voit käyttää Flixonaasia myös nenän polyyppien hoitoon.

Miten Flixonase toimii?

Flutikasonipropionaatti on tämän nenäsumutteen vaikuttava aine. Tämä vaikuttava aine on kortikosteroidi, joka estää tulehdusreaktiota aiheuttavien aineiden vapautumisen. Tällä tavoin aine estää nuhan oireita.

Käyttö:

nenäsumute

  • 2 suihketta sieraimeen aamuin ja illoin.
  • Puhalla nenäsi ensin
  • Sulje yksi sieraimista ja kaada suihke toiseen sieraimeen.
  • Kallista päätäsi hieman eteenpäin ja pidä suihku suorana.
  • Hengitä sisään samalla kun painat painiketta
  • Tee tämä 2 kertaa samaan sieraimeen ja sitten toiseen sieraimeen.
  • Pyyhi pääsi nenäliinalla.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Sinulla on todennäköisemmin allergia, jos myös muut perheenjäsenesi ovat allergisia. Pelkästään Alankomaissa 30 prosenttia väestöstä on allerginen. Maailman väestöstä 5-15 prosenttia on allerginen pölypunkille.

On olemassa kausiluonteinen nuha, jonka usein laukaisee siitepöly. On myös nuha, jota voi esiintyä ympäri vuoden. Ajattele vaikka pölypunkkiallergiaa. Voit yrittää välttää näitä aineita mahdollisimman paljon, mutta se ei aina ole mahdollista. Siitepölyä on ilmassa, eikä pölypunkkeja voi poistaa kokonaan, vaikka kuinka siivoaisit. Siksi on tarpeen ottaa Flixonaasia. Lääke auttaa sinua vähentämään nuhaa.

Kun käytät tätä lääkettä, saatat saada nenäverenvuotoa, epämiellyttävää makua suussa, päänsärkyä, kuivaa ja kipeää nenää. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä ihoärsytystä tai kipua ja näön hämärtymistä silmissä. Älä käytä tätä tuotetta, jos olet käyttänyt steroideja pitkään. Älä myöskään käytä sitä, jos käytät seuraavia lääkkeitä: proteaasinestäjät (ritonaviiri) tai sienilääkkeet (ketokonatsoli).

Voit ajaa tämän lääkkeen kanssa, jos sinulla ei ole haittavaikutuksia ja näön hämärtymistä.

Osta Flixonase

Jos kärsit allergiasta, voit ostaa Flixonasea verkossa ilman reseptiä täältä. Meillä et tarvitse voimassa olevaa reseptiä tätä lääkettä varten. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT