Flagyl

59,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mitä Flagyl on?

Flagyl on antibiootti, joka tappaa tiettyjä bakteereja ja loisia (kuten ameeboja). Tämän tekee vaikuttava aine metronidatsoli. Voit ostaa Flagylia tabletteina, jotka sisältävät 400 mg metronidatsolia, tai oraaliliuoksena.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Flagylia voi käyttää ruoansulatuskanavan, sukupuolielinten ja muiden kehon osien (suu, nielu ja iho) infektioihin. Esimerkkejä sukupuolielinten infektioista ovat bakteerivaginoosi ja trikomoniaasi. Bakteerivaginoosi syntyy, kun emättimen luonnollinen happamuus häiriintyy. Tämä voi johtua esimerkiksi emättimen alueella olevasta saippuasta tai emättimen saippuasta. Jos harrastat paljon seksiä, kärsit todennäköisemmin tästä tilasta.

Mahalaukun ja suoliston infektioita voivat olla esimerkiksi giardiaasi, ameebaperäinen punatauti ja Dientamoeba-infektiot.

Voit käyttää tätä lääkettä myös vaikeaan ruusufinniin ja korvatulehduksiin. Korvatulehdus johtuu siitä, että nenästä tulevat bakteerit kulkeutuvat korvaan Eustachian putken kautta ja aiheuttavat tulehduksen. Oireita ovat pahoinvointi, korvakipu ja kuulon heikkeneminen.

Miten Flagyl toimii?

Metronidatsoli torjuu loisia, bakteereja ja ameeboja elimistössä. Se estää niiden kasvua. Bakteerit tarvitsevat entsyymejä ja proteiineja jatkaakseen lisääntymistään ja pitääkseen solurakenteensa ehjänä. Metronidatsoli estää tämän imeytymisen.

Hoito kestää yleensä 10 päivää. Trikomonadien tapauksessa voi riittää yksi kerta-annos.

Hakemus

  • Tabletit: Ota puolen lasillisen veden kanssa.
  • Liuos: ravista hyvin ennen ottamista ja mittaa annos mittalusikalla tai mittakupilla.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Flagyl tehoaa bakteerien, loisten ja ameebojen aiheuttamiin infektioihin.

Lääke alkaa vaikuttaa muutaman päivän kuluttua. Yksi hoito kestää noin 10 päivää. Trikomonadien tapauksessa tämä voi olla kertaluonteinen hoito. On tärkeää, että noudatat koko hoitoa, vaikka et enää huomaisikaan oireita. Kehossasi voi edelleen olla loisia ja bakteereja.

Huomaa: Älä juo alkoholia 2 päivään viimeisen Flagyl-annoksen jälkeen. Alkoholin käyttö lisää haittavaikutuksia.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, pahoinvointi, huimaus, metallinen maku, ruokahaluttomuus.

Osta Flagyl

Osta Flagyl online (400mg) ilman reseptiä? Meiltä on mahdollista saada tämä lääkitys käymättä lääkärissä tai apteekissa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT