Finasterid

alk. 71,50 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Finasterid
Osasto:

Kuvaus

Mikä on finasteridi?

Finasteridi on lääke, jota käytetään hiustenlähtöön ja suurentuneen eturauhasen hoitoon. Se on tabletteina, jotka sisältävät 1 tai 5 mg finasteridia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Finasteridia käytetään auttamaan sinua saamaan lisää hiuksia, jos sinulla on hiustenlähtöä. Kaljuuntuminen johtuu siitä, että hiukset ovat herkkiä dihydrotestosteronille, hormonille, joka estää hiusten kasvua.

Lisäksi finasteridi pienentää eturauhasen kokoa. Laajentuneen eturauhasen aiheuttamat virtsaamisongelmat vähenevät tämän seurauksena. Nämä ongelmat johtuvat siitä, että laajentunut eturauhanen painaa virtsaputkea. Tämän seurauksena virtsa ei voi enää virrata sujuvasti.

Miten finasteridi toimii?

Finasteridi vähentää testosteronin vaikutusta ihon ja eturauhasen karvatupiin.

Hiustenlähtö

Kaljuuntuneiden tai kaljuuntumassa olevien ihmisten hiukset ovat erityisen herkkiä dihydrotestosteronihormonille (DHT). Keho tuottaa tätä hormonia testosteronista ja se estää hiusten kasvua. Finasteridi torjuu DHT:n vaikutuksia niin, että hiukset kasvavat takaisin paikoissa, joissa ne olivat aiemmin pysähtyneet. Otat pienemmän, 1 mg:n annoksen.

Laajentunut eturauhanen

Eturauhanen kasvaa dihydrotestosteronihormonin vuoksi, joka on hormoni, jota elimistö valmistaa testosteronista. Finasteridi estää tätä muuntumista ja saa eturauhasen kutistumaan. Tämä tarkoittaa, että virtsaputki ei ole enää ahtautunut ja virtsa voi virrata helpommin. Otat suuremman 5 mg:n annoksen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Finasteridi tehoaa miesten hiustenlähtöön ja suurentuneen eturauhasen hoitoon. Kaljuuntuminen miehillä voi olla psykologisesti vaikeaa ja vähentää itseluottamusta. Oman hyvinvointisi vuoksi on siis suositeltavaa hoitaa nämä olosuhteet.

Milloin huomaat vaikutuksen?

Virtsaamisongelmat: 2-6 kuukauden kuluttua.
Hiustenlähtö: 3-6 kuukauden kuluttua. Huomaa: jos lopetat tämän lääkkeen käytön, myös uudet hiukset katoavat 6 kuukauden tai vuoden kuluessa.

Finasteridin mahdolliset haittavaikutukset:

Miehet: Seksuaaliset toimintahäiriöt (esim. impotenssi), jos lopetat tämän lääkkeen käytön.

Huomautus: Käytä kondomia, jos kumppanisi on raskaana! Heidän siittiöissään voi olla finasteridia, joka on haitallista lapselle.

Osta Finasteride

Haluatko ostaa Finasteridia ilman reseptiä? Meiltä on mahdollista tilata tätä lääkettä verkossa ilman reseptiä 1 mg:n annoksella hiustenlähtöön ja 5 mg:n annoksella suurentuneen eturauhasen hoitoon. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

Klikkaa tästä 5 mg:n Finasteride-muunnos.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT