Famvir

alk. 162,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Famciclovir
Osasto:

Kuvaus

Mitä famkikloviiri on?

Famkikloviiri on viruksen estäjä, jota käytetään huuliherpeksen ja vyöruusun hoitoon. Famkikloviiri on tämän lääkkeen vaikuttava aine. Tätä lääkettä saa 125, 250 ja 500 mg:n tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä virusinfektioiden hoitoon. Sitä käytetään huuliherpeksen ja vyöruusun oireiden hoitoon. Tämä lääke ei kuitenkaan poista itse virusta.

Herpesvirus aiheuttaa huuliherpeksen. Voit levittää virusta muihin ihmisiin. Voit olla kantaja tietämättäsi, ilman että sinulla on viruksen puhkeamista. Taudinpurkaus tapahtuu yleensä silloin, kun immuunijärjestelmäsi on heikentynyt. Tämä voi tapahtua sairauden, väsymyksen tai stressin aikana.

Vyöruusu johtuu varicella zoster -viruksen aiheuttamasta infektiosta. Se aiheuttaa kaistaleen kaltaista ihottumaa, joka on hyvin kutiava ja voi aiheuttaa kipua.

Miten famkikloviiri toimii?

Tämän lääkkeen vaikuttava aine on famkikloviiri. Tämä aine muuttuu elimistössä biologiseksi aineeksi, pensikloviiriksi. Virussolut tuottavat entsyymiä ylläpitääkseen ja lisääntyäkseen. Penisikloviiri estää tätä entsyymiä, jolloin solut eivät voi jatkaa kasvuaan. Immuunijärjestelmä voi nyt nopeammin tukahduttaa viruksen (väliaikaisesti).

Ohjeet

Otat 125 mg:n tabletteja 2 annoksena 3 kertaa päivässä. Ota 250 mg famsikloviiria sisältävistä tableteista 2 tablettia kerran päivässä. Jos uusia rakkuloita muodostuu tai ne pysyvät, voit pidentää hoitoaikaa 5 päivällä. Enimmäisannos 500 mg tulisi ottaa vain, jos immuunijärjestelmäsi on yleisesti ottaen heikentynyt.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Famkikloviiri on tehokas huuliherpeksen ja vyöruusun oireiden hoidossa. Lääke ei pysty poistamaan virusta itsestään, mutta se auttaa immuunijärjestelmää tukahduttamaan viruksen tilapäisesti. Famkikloviiri varmistaa myös, että oireet ovat lievempiä myöhemmässä taudinpurkauksessa.

Muista, että jos olet yli 60-vuotias, vyöruusun sairastuminen on todennäköisempää. Ole siis valppaana. Muista myös ottaa tabletit ensimmäisten oireiden ilmaantuessa. Jos sinulla on flunssa, huulesi todennäköisesti pistelee ensin.

Mahdolliset haittavaikutukset: kutina, ihottuma, pahoinvointi, päänsärky, oksentelu, huimaus, sekavuus, unettomuus ja hallusinaatiot.

Voit jatkaa alkoholin käyttöä, mutta älä ota tätä lääkettä, jos olet raskaana tai imetät.

Osta Famciclovir

Voit ostaa Famcicloviria ilman reseptiä täältä. Kaikki tämä laillisesti, turvallisesti ja luotettavasti! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT