Ezetrol

110,05 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mikä on Ezetrol?

Ezetrol on kolesterolin imeytymisen estäjä, joka sisältää ezetimibi-ainetta. Sitä on saatavana 10 mg:n tabletteina. Tämä lääke voi auttaa alentamaan korkeaa kolesterolia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Ezetrol on lääke, jota käytetään vähentämään veren ylimääräistä kolesterolia.
Kehomme valmistaa kolesterolia maksassa ja saa kolesterolia ruoasta ohutsuolessa. Kun veressä on liikaa kolesterolia, se voi kertyä ja tukkia verisuonet. Tämä aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja, hengitysvaikeuksia ja lisää aivohalvauksen riskiä. Voit saada liikaa kolesterolia, jos syöt rasvaista ruokaa, juot paljon alkoholia ja tupakoit. Voit myös periä tilan. Jos sinulla on diabetes, sinulla on todennäköisemmin korkea kolesteroli.

Miten ezetimibi toimii?

Ezetimibi on kolesterolin imeytymisen estäjä. Tämä aine estää kolesterolia imeytymästä ohutsuoleen. Kolesteroli kuljetetaan sappirakosta ohutsuoleen. Tässä prosessissa verisuonet imevät kolesterolia. Tässäkin tapauksessa ezetimibi estää imeytymistä. Tämä tarkoittaa sitä, että verenkiertoon pääsee vähemmän kolesterolia ja että se kertyy sinne vähemmän todennäköisesti ja tukkii verisuonia.

Ohjeet

Ota 1 tabletti päivässä tiettyyn aikaan. Näin annosta ei ole helppo jättää väliin. Jos yhdistät tämän lääkkeen statiinin kanssa, älä ota sitä ennen kuin 4 tuntia statiinin ottamisen jälkeen. Sitä vastoin voit ottaa statiinin 2 tuntia Ezetrolin ottamisen jälkeen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Ezetrol on tehokas lääke korkean kolesterolin alentamiseen. Voit käyttää tätä lääkettä yksin tai yhdessä statiinin kanssa. Statiinit estävät kolesterolin tuotantoa. Monilla ihmisillä voi olla korkea kolesteroli. Tämä voi olla perinnöllistä, tai diabeetikot joutuvat usein kamppailemaan sen kanssa. Jos elintavat ovat epäterveelliset: syöt rasvaista ruokaa, juot paljon alkoholia ja tupakoit, tämä sairaus kehittyy todennäköisemmin. Tauti vaikuttaa hieman useammin miehiin kuin naisiin.

Ensimmäinen neuvo on siis muuttaa ruokavaliota, lopettaa tupakointi ja rajoittaa alkoholinkäyttöä. On myös hyvä idea harrastaa enemmän liikuntaa. Jos kaikki tämä ei auta tarpeeksi, voit kokeilla tätä lääkettä. Molempien yhdistelmä: elämäntapojen mukauttaminen ja Ezetrolin käyttö antavat tehokkaimmat tulokset.

Ezetrolia käytettäessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: vatsakipu, väsymys, ripuli, yskä, punoitus, niskakipu, pahoinvointi, nivelkipu…..
Yritä juoda mahdollisimman vähän alkoholia. Alkoholi stimuloi kolesterolin tuotantoa.

Osta Ezetrol

Voit ostaa Ezetrolin meiltä ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT